Dangal (2016)

Dangal (2016)

Mahavir Singh Phogat (Aamir Khan) este un fost luptător profesionist şi campion naţional ce locuieşte în Balali, un sat din Haryana. El a fost obligat de tatăl său să renunţe la sport pentru a-şi lua un loc de muncă menit să-i asigure un trai lipsit… Film online »

Extraterestrul PK (2014)

Extraterestrul PK (2014)

Un extratestru humanoid aterizeaza pe Pamant intr-o misiune de cercetare in Rajasthan insa este blocat pe Pamant dupa ce cheia de acces la nava, aflata la gatul sau este furata. In aceeasi zi in Bruges, Jaggu se indragosteste de un barbat pe nume Sarfaraz. Tatal… Film online »

Dragoste si Pasiune (1997)

Dragoste si Pasiune (1997)

Ishq este povestea a patru buni prieteni. Pe de o parte ii avem pe Ajay si Madhu, copiii bogatilor oameni de afaceri Ranjit Ray si Harbans Lal si pe de alta parte ii avem pe Raja, un simplu mecanic auto si pe Kajal, provenit dintr-o… Film online »

Earth – Pamantul Sperantei (1998)

Earth – Pamantul Sperantei (1998)

Lahore, 1947. Dupa ce au colonizat India timp de trei secole, britanicii se pregatesc sa ii ofere acesteia independenta impartind-o: pe de o parte Pakistanul musulman si pe de alta parte India hidusa in mare parte. Lenny este fiica unica a unei familii instarite. Deoarece… Film online »

Dil Chahta Hai – Dorintele Inimii (2001)

Dil Chahta Hai – Dorintele Inimii (2001)

Filmul spune povestea a trei prieteni de nedespartit, Akash, Sameer si Siddarth, toti trei avand un caracter diferit. Akash este o persoana glumeata care nu crede in dragoste si provine dintr-o familie instarita. Sameer este romantic si se indragosteste foarte des. Siddarth traieste intr-o alta… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info
loading...