Mr India (1987)

Mr India (1987)

Arun Verma, un orfan, decide sa deschida un orfelinat din dorinta de a le face o viata mai buna copiilor ca si el. Insa ii este destul de greu sa acopere cheltuielile pe care le presupune o astfel de institutie. Drept urmare, incepe sa inchirieze… Film online »

Biwi No. 1 (1999)

Biwi No. 1 (1999)

Prem este un barbat casatorit cu Pooja si are doi copii. Prem are o legatura cu un model pe nume Rupali. Prem o prefera pe Rupali in detrimentul sotiei sale deoarece aceasta este mai moderna si poarta haine la moda. Afland despre aceasta legatura, Pooja… Film online »

No Entry – Situatie Complicata (2005)

No Entry – Situatie Complicata (2005)

Kishen are o sotie foarte geloasa pe nume Kaajal care il suspecteaza mereu ca are amante. Insa, Kishen este fidel si nu are nici cea mai mica intentie sa isi insele sotia. Prem este casatorita de mai multi ani cu Pooja. Pooja este ferm convins… Film online »

Hamara Dil Aapke Paas Hai – Ai Inima Mea (2000)

Hamara Dil Aapke Paas Hai – Ai Inima Mea (2000)

Viata linistita a lui Priti este brusc data peste cap cand tanara femeie este victima unui viol. Rusinata de aceasta situatie si constienta de faptul ca si-a compromis familia, Priti decide sa paraseasca satul in care s-a nascut. Este gazduita de Avinash, un barbat ce… Film online »

Hum Aapke Dil Mein Rehte Hain (1999)

Hum Aapke Dil Mein Rehte Hain (1999)

Vijay Chopra, un tanar ce a crescut in Statele Unite, revine in India pentru a-i lua locul tatalui sau, Vishwanath Chopra, la conducerea firmei familiei. Vijay are un stil de viata occidental, nu pune prea mare pret pe traditiile indiene. Vishwanath spera ca prin casatorie… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info
loading...