Piku (2015)

Piku (2015)

Piku Banerjee (Deepika Padukone) este o arhitectă din Bengali care are acum rezidenţa în Delhi şi locuieşte împreună cu tatăl său în vârstă de 70 de ani pe nume Bhashkor (Amitabh Bachchan). Bhashkor are probleme cu stomacul şi nu poate să iasă la baie aşa… Film online »

Happy New Year – La Multi Ani (2014)

Happy New Year – La Multi Ani (2014)

Din dorinta de a-si razbuna tatal condamnat pe nedrept la 12 ani de inchisoare Charlie decide sa fure diamantele incredintate lui Charan Grover, responsabil pentru tragedia abatuta asupra familiei sale. Pentru asta, Charlie aduna o gasca compusa din Nandu, un alcoolic al carui principala calitate… Film online »

Finding Fanny – In Cautarea lui Fanny (2014)

Finding Fanny – In Cautarea lui Fanny (2014)

In satul Pocolim din India nu se intampla niciodata nimic interesant. Intr-o noapte, fostul postas, Ferdie gaseste o scrisoare care i-a fost strecurata pe sub usa. Isi da seama ca este vorba de scrisoarea pe care i-a scris-o in urma cu 46 de ani, iubirii… Film online »

Chandni Chowk to China (2009)

Chandni Chowk to China (2009)

Sidhu, un bucatar modest, taie legumele intr-un restaurant mediocru din Chandni Chowk, New Dehli. Dorind cu ardoare sa scape de aceasta viata plictisitoare, Sidhu consulta astrologi, vizionari si fachiri dar tot nu reuseste sa capete incredere in el, in ciuda sustinerii tatalui sau adoptiv, Dada…. Film online »

Goliyon Ki Rasleela Ram-Leela (2013)

Goliyon Ki Rasleela Ram-Leela (2013)

Transpune celebra opera a lui Shakespeare, “Romeo si Julieta” in peisajul splendid din Gujarat, India, si vei obtine Ram-Leela. Inca de 500 de ani, doua familii influente din Gujarat se afla in conflict, Ranjari si Sanera. Megghji, membru al familiei Ranjari decide sa il ucida… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info
loading...