The Dirty Picture – O Poveste Incurcata (2011)

The Dirty Picture – O Poveste Incurcata (2011)

La inceputul anilor ’80, in ajunul nuntii sale, Reshma fuge din micul sau sat. Se indreapta spre Madras unde spera ca va deveni o vedeta de cinema. In ciuda indiferentei si umilintei la care este supusa, Reshma se incapataneaza sa reuseasca si ajunge pe un… Film online »

Ungli (2014)

Ungli (2014)

Patru prieteni, Kalim, Gautam, Maya si Abhay au pus bazele unei gasti pe care au denumit-o Ungli, o gasca menita sa lupte impotriva coruptiei care domneste in orasul lor. Misiunea lor este sa gaseasca oamenii corupti si sa le dea lectii de morala intr-un mod… Film online »

Raaz: Misterul Continua (2009)

Raaz: Misterul Continua (2009)

Nandita este un manechin de succes pe care Yash, partenerul sau de viata tocmai a cerut-o in casatorie. Fericirea tinerei este umbrita cand aceasta isi da seama ca este urmarita de un barbat in mod frecvent. Tematoare, Nandita incearca pe cat posibil sa evite confruntarea… Film online »

Crook: It’s Good to Be Bad (2010)

Crook: It’s Good to Be Bad (2010)

Ajuns de putin timp in Australia, Jai a lasat in urma sa un trecut tulburat, in India naturala. Pe vremea cand era doar un copil, tatal sau a fost un gangster. In cautare de razbunare, tatal lui Joseph este ucis de inspectorul Joseph. Plin de… Film online »

Rush (2012)

Rush (2012)

Samar Grover este un reporter de stiri. Acesta mai are un talk show de succes. Viata sa este data peste cap din cauza problemelor cu sotia sa. Neavand incontro, acesta accepta oferta Lisei, convinsa ca vor face milioane de dolari impreuna. Lisa, ajutata fiind de… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info
loading...