Fitoor (2016)

Fitoor (2016)

Noor (Mohammad Abrar), un băiat din Caşmir în vârstă de doar 13 ani ce provine dintr-o familie săracă, se întâlneşte şi se îndrăgosteşte de Firdaus (Tunisha Sharma), fiica unei familii bogate din societatea de elită care îl angajează pe băiat să muncească la grajduri. Mama… Film online »

BANG BANG (2014)

BANG BANG (2014)

Un tânăr recepționer bancă se amesteca cu Rajveer Nanda, un om care are un fundal misterios. Rajveer Nanda (Hrithik Roshan) este o figură misterioasă,acțiunile sale sunt întotdeauna primitoare moarte. Întâlnirea cu o fata frumoasa Harleen Sahni (Katrina Kaif) o să-l facă sa se încadrează în… Film online »

Phantom (2015)

Phantom (2015)

In Chicago, o urmarire cu masini se sfarseste cu un barbat plonjand in apele inghetate ale unui rau. Daniyal Khan este condamnat pentru crima si trimis dupa gratii. In urma cu sase luni, Daniyal Khan era un simplu soldat. Este obligat de o agentie de… Film online »

New York (2009)

New York (2009)

Omar urca la bordul unui avion pentru prima data in viata cu destinatia USA. Rapid, Omar incepe sa vada America prin ochii prietenilor sai americani Sam si Maya. Cei trei vor descoperi impreuna o lume noua. Insa vor avea parte si de o multime de… Film online »

Mere Brother Ki Dulhan (2011)

Mere Brother Ki Dulhan (2011)

Luv este un tanar de origine indiana care locuieste in Londra. In ziua in care se desparte de iubita sa Pia, Luv decide ca nu poate sa ramana celibatar si ii cere fratelui sau Kush sa ii gaseasca o logodnica in India. Acesta accepta cu… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info
loading...