Phantom (2015)

Phantom (2015)

In Chicago, o urmarire cu masini se sfarseste cu un barbat plonjand in apele inghetate ale unui rau. Daniyal Khan este condamnat pentru crima si trimis dupa gratii. In urma cu sase luni, Daniyal Khan era un simplu soldat. Este obligat de o agentie de… Film online »

New York (2009)

New York (2009)

Omar urca la bordul unui avion pentru prima data in viata cu destinatia USA. Rapid, Omar incepe sa vada America prin ochii prietenilor sai americani Sam si Maya. Cei trei vor descoperi impreuna o lume noua. Insa vor avea parte si de o multime de… Film online »

Mere Brother Ki Dulhan (2011)

Mere Brother Ki Dulhan (2011)

Luv este un tanar de origine indiana care locuieste in Londra. In ziua in care se desparte de iubita sa Pia, Luv decide ca nu poate sa ramana celibatar si ii cere fratelui sau Kush sa ii gaseasca o logodnica in India. Acesta accepta cu… Film online »

Singh Is Kinng – Singh, Regele Interlopilor (2008)

Singh Is Kinng – Singh, Regele Interlopilor (2008)

Lakhan “Lucky” Singh este regele interlopilor din Australia, “post” pe care l-a ocupat dupa ce a fost trimis dupa gratii pentru o infractiune pe care nu a comis-o. Cineva i-a pus droguri in valiza iar in momentul in care a aterizat in Australia, a fost… Film online »

Bang Bang (2014)

Bang Bang (2014)

Celibatara, frumoasa Harleen decide sa se inscrie pe un site de intalniri online in speranta ca va reusi in cele din urma sa isi gaseasca sufletul pereche. Rajveer Nanda este cel care ii raspunde la anunt. Misterios, fermecator si atletic, tanarul reuseste sa o seduca… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info
loading...