Zindagi Na Milegi Dobara (2011)

Zindagi Na Milegi Dobara (2011)

Arjun, administratorul unui club cunoscut din Londra s-a lasat in cele din urma convins de doi din cei mai buni prieteni ai sai sa ii insoteasca intr-un sejur de doua saptamani in Spania. Orfan de tata inca de la o varsta frageda, Arjun a avut… Film online »

Ajab Prem Ki Ghazab Kahani (2009)

Ajab Prem Ki Ghazab Kahani (2009)

“Sa fii fercit si sa-i faci fericiti pe ceilalti” – asta este deviza dupa care se ghideaza Prem, un tanar barbat. O atitudine care il face adesea pe Prem sa intre in unele situatii cu consecinte catastrofice pentru anturajul sau. Ca de exemplu planul de… Film online »

Dhoom: 3 – Lovitura (2013)

Dhoom: 3 – Lovitura (2013)

In anii ’90, la Chicago, Iqbal Khan, bunicul lui Sahir, conduce un circ indian ce intampina mari dificultati financiare. In timp ce contabilul sau este de parere ca nu exista o alta solutie decat inchiderea circului, Iqbal Khan, disperat, se sinucide. Cativa ani mai tarziu,… Film online »

Tees Maar Khan (2010)

Tees Maar Khan (2010)

Tees Maar Khan este un infractor, un hot ingenios. Fratii Johri, niste traficanti de obiecte de antichitate, apeleaza la el, cerandu-i sa sustraga un obiect ce valoreaza 50 de miliarde de rupii. Obiectul respectiv este protejat de un dispozitiv de securitate compus dintr-o multime de… Film online »

Partner (2007)

Partner (2007)

Prem s-a nascut sa fie un adevarat guru in dragoste, crescand alaturi de fete si cunoscand comportamentul acestora , a devenit acum un adevarat indrumator si sfatuitor pentru barbati, cu privire la modul de a atrage fetele. Printre cei care au nevoie de astfel de… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info