Shakthi: The Power – Puterea lui Shakthi (2002)

Shakthi: The Power – Puterea lui Shakthi (2002)

Nandini locuieste in Canada unde, orfana, a crescut inconjurata de afectiunea unchilor sai. Se casatoreste cu iubitul sau din liceu, Shekhar si naste un baietel pe nume Raja, bucuria familiei. Intr-o zi, Shekhar vede la stiri o masina explodand in satul sau natal. Shekhar decide… Film online »

Khamoshi: The Musical (1996)

Khamoshi: The Musical (1996)

Joseph Bragance si sotia sa Flavy, doi catolici ferventi, s-au nascut surdo-muti. Joseph merge din casa in casa pentru a vinde sapunuri. Sotia sa ramane insarcinata si da nastere unei fetite pe care o numesc Annie. Aceasta poate vorbi si aude. Dupa un timp, cuplul… Film online »

Bluffmaster! (2005)

Bluffmaster! (2005)

Roy este un escroc facand din aceasta ‘profesie’ un stil de viata. Totul este fals la acest barbat, cu exceptia iubirii sale pentru Simmi. Simmi este o tanara fata sincera care nu stie cu ce se ocupa Roy de fapt. Pana intr-o zi, in care… Film online »

Welcome (2007)

Welcome (2007)

Uday Shetty,Majnu si Sikander sunt trei mafioti, in cautarea omului perfect, ce ar face-o fericita pe Sanjana ,sora lui Uday. Rajiv este un tanar, care provine dintr-o familie respectabila si la fel este si el in cautarea fericirii. Uday il intalneste pe Rajiv, accidental, iar… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info
loading...