Calatorie in Timp (2010)

Calatorie in Timp (2010)

Bunty este extrem de indragostit de iubita sa Tanya si viseaza sa se casatoreasca cu ea intr-o buna zi. Insa, de fiecare data cand Tanya ii vorbeste de casatorie, Bunty este cuprins de o panica inexplicabila. Aceasta panica se explica prin faptul ca, zi de… Film online »

Singh Is Kinng – Singh, Regele Interlopilor (2008)

Singh Is Kinng – Singh, Regele Interlopilor (2008)

Lakhan “Lucky” Singh este regele interlopilor din Australia, “post” pe care l-a ocupat dupa ce a fost trimis dupa gratii pentru o infractiune pe care nu a comis-o. Cineva i-a pus droguri in valiza iar in momentul in care a aterizat in Australia, a fost… Film online »

Tere Naal Love Ho Gaya (2012)

Tere Naal Love Ho Gaya (2012)

Mini este fiica bogatului si influentului Mr. Bhatti. Exista un singur lucru pe care Mini il uraste din tot sufletul si anume termenul de “casatorie”. Insa, tatal sau, tine neaparat ca fiica lui sa se casatoreasca, sa respecte traditia. Viren este un muncitor simplu care… Film online »

Chup Chup Ke (2006)

Chup Chup Ke (2006)

Jeetu este un tanar plin de datorii, datorii care il aduc la disperare pe tatal sau. Este indragostit de Pooja care spera ca va fi ceruta in casatorie de el. Tanarul ajunge la concluzia ca apropiatii sai o vor duce mult mai bine daca el… Film online »

Kurbaan (2009)

Kurbaan (2009)

Kurbaan este un film de suspans foarte reusit. Tanara profesoara Avantika Ahuja , de religie hindusa , se intragosteste de insistentul sarmant profesor de religie islamica, cei doi hotarasc sa plece in America in ciuda opozitiei tatalui ei , acolo dorind sa isi faca o… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info
loading...