Ra.One (2011)

Ra.One (2011)

Shekhar Subramanium, un creator de jocuri video este un sot iubitor si un tata afectuos. In timp ce Shekhar, un traditionalist, creeaza doar jocuri in care triumfa Binele, fiul sau Prateek, un adolescent rebel, pare sa prefere latura intunecata, Raul. Pentru a creste in ochii… Film online »

Darr (1993)

Darr (1993)

Dupa terminarea studiilor, frumoasa Kiran se muta impreuna cu fratele, cumnata si logodnicul sau. Logodnicul, Sunil, este un ofiter in Marina curajos si temerar. Rahul, fiul superiorului lui Sunil este si el indragostit de Kiran. Intr-o seara, Rahul ii declara lui Kiran dragostea dupa care… Film online »

Baadshah (1999)

Baadshah (1999)

Raj este un detectiv privat modest din Bombay, cunoscut sub porecla de Baadshash. Aflat in fruntea unei echipe de colaboratori improbabili, acesta reuseste sa rezolve toate problemele intr-un mod spectaculos si fantezist. Spera ca intr-o buna zi va deveni si el bogat si celebru. In… Film online »

Raju Ban Gaya Gentleman (1992)

Raju Ban Gaya Gentleman (1992)

Dupa absolvirea Facultatii de Inginerie la Darjeeling, Raj Matur se indreapta spre Bombay convins ca aici isi va construi o cariera de succes. In cautarea unei locuinte, Raj il cunoaste pe Jai, un filozof care il gazduieste la el. Fara experienta, Raj nu isi gaseste… Film online »

Pardes (1997)

Pardes (1997)

Ganga este o tanara indiana, crescuta intr-o familie extrem de conservatoare. Kishorilal este un om de afaceri de succes care locuieste in Los Angeles, America fiind extrem de atasat de India, apreciind cultura indiana. Intr-o vizita in India se intalneste cu un vechi amic pe… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info