Duplicate – Sosia (1998)

Duplicate – Sosia (1998)

Bablu Chaudhary este un bucatar ce viseaza sa devina cunoscut intr-o zi. Primeste slujba de bucatar sef in cadrul unui hotel si o cunoaste pe fermecatoarea Sonia Kapoor, managerul hotelului. Bablu se indragosteste de ea la prima vedere. Intre timp Manu, sosia lui Bablu, un… Film online »

Deewana – O Nebunie (1992)

Deewana – O Nebunie (1992)

Tanara Kajal se indragosteste la nebunie de cantaretul Ravi. Deoarece este reciproca, dragostea dintre cei doi duce rapid la o casatorie. Insa acest eveniment nu este pe gustul lui Dhirendra Pratap, unchiul tinerei femei pentru care traditiile sunt sfinte. Fiul sau o ataca pe Kajal… Film online »

Pardes – Pamant Strain (1997)

Pardes – Pamant Strain (1997)

Ganga locuieste in India intr-o ferma mare, in mijlocul campului, inconjurata de familia sa numeroasa. Kishorilal, prietenul din copilarie al tatalui sau, a facut avere in Canada si se intoarce in India pentru a cauta o sotie pentru fiul sau Rajiv. Il trimite pe Arjun,… Film online »

Hey Ram (2000)

Hey Ram (2000)

Un barbat mai in varsta, bolnav, Saket Ram, isi aminteste de evenimentele petrecute in timpul obtinerii independentei si impartirea Indiei. Avea o viata fericita alaturi de sotia sa Aparna. Chiar daca era hindus, cel mai bun prieten al sau, Amjad era musulman. Insa, in timpul… Film online »

Happy New Year – La Multi Ani (2014)

Happy New Year – La Multi Ani (2014)

Din dorinta de a-si razbuna tatal condamnat pe nedrept la 12 ani de inchisoare Charlie decide sa fure diamantele incredintate lui Charan Grover, responsabil pentru tragedia abatuta asupra familiei sale. Pentru asta, Charlie aduna o gasca compusa din Nandu, un alcoolic al carui principala calitate… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info