Anjaam – Concluzii (1994)

Anjaam – Concluzii (1994)

Shivani este o stewardesa, o tanara femeie superba. Intr-o seara, il intalneste in club pe Vijay, un barbat cuceritor caruia decide sa nu ii acorde prea mare atentie. Insa, pentru Vijay, mostenitorul unui adevarat imperiu, Shivani este femeia visurilor sale, devine incetul cu incetul obsesia… Film online »

Consecinte (1994)

Consecinte (1994)

Shivani este o stewardesa, o femeia moderna si ingrijita. Intr-o seara, il inatalneste in club pe Vijay, un tanar rebel. Pentru Shivani, Vijay este un simplu badaran, lipsit de importanta. Pentru Vijay, mostenitorul bogat si rasfatat al unui imperiu de milioane, Shivani este o femeie… Film online »

Duplicate – Sosia (1998)

Duplicate – Sosia (1998)

Bablu Chaudhary este un bucatar ce viseaza sa devina cunoscut intr-o zi. Primeste slujba de bucatar sef in cadrul unui hotel si o cunoaste pe fermecatoarea Sonia Kapoor, managerul hotelului. Bablu se indragosteste de ea la prima vedere. Intre timp Manu, sosia lui Bablu, un… Film online »

Deewana – O Nebunie (1992)

Deewana – O Nebunie (1992)

Tanara Kajal se indragosteste la nebunie de cantaretul Ravi. Deoarece este reciproca, dragostea dintre cei doi duce rapid la o casatorie. Insa acest eveniment nu este pe gustul lui Dhirendra Pratap, unchiul tinerei femei pentru care traditiile sunt sfinte. Fiul sau o ataca pe Kajal… Film online »

Pardes – Pamant Strain (1997)

Pardes – Pamant Strain (1997)

Ganga locuieste in India intr-o ferma mare, in mijlocul campului, inconjurata de familia sa numeroasa. Kishorilal, prietenul din copilarie al tatalui sau, a facut avere in Canada si se intoarce in India pentru a cauta o sotie pentru fiul sau Rajiv. Il trimite pe Arjun,… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info