Jab Harry met Sejal (2017)

Jab Harry met Sejal (2017)

Harinder „Harry” Singh Nehra este un ghid turistic în Amsterdam ce are o slăbiciune majoră pentru femei, el fiind un afemeiat ieftin şi se considera un ghid prietenos şi util. După ce lasă o familie la aeroport, Harry o cunoaşte pe Sejal Zaveri, membră a… Film online »

Fan (2016)

Fan (2016)

Intr-o lume moderna, este destul de usor sa uitam cine i-a facut pe sportivi, cantareti sau actori in super staruri – fanii. Fiecare fan in parte are propria sa relatie cu eroul sau, un fel de poveste de dragoste. Viata lui Gaurav, un barbat in… Film online »

Anjaam – Concluzii (1994)

Anjaam – Concluzii (1994)

Shivani este o stewardesa, o tanara femeie superba. Intr-o seara, il intalneste in club pe Vijay, un barbat cuceritor caruia decide sa nu ii acorde prea mare atentie. Insa, pentru Vijay, mostenitorul unui adevarat imperiu, Shivani este femeia visurilor sale, devine incetul cu incetul obsesia… Film online »

Consecinte (1994)

Consecinte (1994)

Shivani este o stewardesa, o femeia moderna si ingrijita. Intr-o seara, il inatalneste in club pe Vijay, un tanar rebel. Pentru Shivani, Vijay este un simplu badaran, lipsit de importanta. Pentru Vijay, mostenitorul bogat si rasfatat al unui imperiu de milioane, Shivani este o femeie… Film online »

Duplicate – Sosia (1998)

Duplicate – Sosia (1998)

Bablu Chaudhary este un bucatar ce viseaza sa devina cunoscut intr-o zi. Primeste slujba de bucatar sef in cadrul unui hotel si o cunoaste pe fermecatoarea Sonia Kapoor, managerul hotelului. Bablu se indragosteste de ea la prima vedere. Intre timp Manu, sosia lui Bablu, un… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info
loading...