Raju Ban Gaya Gentleman (1992)

Raju Ban Gaya Gentleman (1992)

Dupa absolvirea Facultatii de Inginerie la Darjeeling, Raj Matur se indreapta spre Bombay convins ca aici isi va construi o cariera de succes. In cautarea unei locuinte, Raj il cunoaste pe Jai, un filozof care il gazduieste la el. Fara experienta, Raj nu isi gaseste… Film online »

Pardes (1997)

Pardes (1997)

Ganga este o tanara indiana, crescuta intr-o familie extrem de conservatoare. Kishorilal este un om de afaceri de succes care locuieste in Los Angeles, America fiind extrem de atasat de India, apreciind cultura indiana. Intr-o vizita in India se intalneste cu un vechi amic pe… Film online »

Chakde! India (2007)

Chakde! India (2007)

Filmul spune povestea unui antrenor care isi reia activitatea dupa mai bine de 7 ani de pauza. Vidya Malvade este o tanara pasionata de hockey. Aceasta vrea sa intre in echipa indiana de hockey dar nu primeste aprobarea parintilor sai, niste persoane extrem de conservatoare…. Film online »

Chennai Express (2013)

Chennai Express (2013)

Povestea filmului Chennai Express este in realitate o poveste expusa intr-un jurnal de calatorie, o calatorie ce va fi facuta de catre un nepot din dorinta de a indeplini ultima dorinta a unui bunic ce l-a crescut, un bunic ce a tinut loc si de… Film online »

Rab Ne Bana Di Jodi (2008)

Rab Ne Bana Di Jodi (2008)

Surinder este invitat de fostul sa profesor la nunta fiicei sale Taani. Este vorba despre o casatorie din dragoste. Taani este o tanara independenta, insolenta, careia ii place sa rada si sa danseze. Viitorul mire moare exact inainte de nunta, tatal lui Taani face un… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info