Action Jackson – Jackson in Actiune (2014)

Action Jackson – Jackson in Actiune (2014)

Sergentul Jéricho Jackson, supranumit “Action” este politist in orasul Detroit. Intr-un oras in care somajul a atins limite record domneste o violenta de nedescris. Din cauza ca a indraznit sa il sfideze pe magnatul automobilelor, Peter Dellaplane din cauza ca a indraznit sa ii aresteze… Film online »

In China Town (2006)

In China Town (2006)

Sonia Chang este proprietara unuia din cele mai mari cazinouri din Goa. Singura sa iubire este fiul sau mai mic. Cand acesta dispare fara urma, Sonia ii ofera o recompensa enorma celui care ii va gasi fiul. Raj si Priya, doi straini care lupta sa… Film online »

Haider (2014)

Haider (2014)

Hilal Meer este un doctor din Kashmir care considera ca nu i se poate intampla nimic rau daca trateaza un soldat ranit, cautat de armata, in casa sa, impreuna cu sotia sa Ghazala. Armata indiana descopera rapid locul in care s-a ascuns soldatul si le… Film online »

Dil Bole Hadippa! – Inima Mea este Fericita (2009)

Dil Bole Hadippa! – Inima Mea este Fericita (2009)

Filmul spune povestea lui Veera Kaur, o fata egocentrica care locuieste intr-un sat mic din Pendjab. Cel mai mare vis al tinerei este sa joace cricket intr-o echipa mare. Rohan este capitanul unei echipe de cricket foarte cunoscute din Anglia. Se intoarce in India pentru… Film online »

Mausam – Anotimpul Iubirii (2011)

Mausam – Anotimpul Iubirii (2011)

Mausam este povestea a doi indragostiti, Harinder Singh, cunoscut drept Harry si Aayat. Cei doi se intalnesc in 1992 in Mallukot si se indragostesc la prima vedere. Cei doi nu reusesc sa petreaca prea mult timp impreuna deoarece Aayat pleaca in Mumbai impreuna cu unchiul… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info
loading...