Gangster (2006)

Gangster (2006)

Daya Shankar a locuit impreuna cu familia sa in Kashmir insa s-au instalat recent in Mumbai si a facut din infractionalitate o cariera. Intr-o zi, in incercarea de a fugi de politie, ajunge intr-o camera minuscula alaturi de o dansatoare intr-un bar, Simran. Aceasta reusese… Film online »

Zindaggi Rocks (2006)

Zindaggi Rocks (2006)

Dr. Suraj Rihan o intalneste pe Kriya, o cantareata populara, la spitalul la care lucreaza. El, un barbat taciturn si responsabil, ea o femeie galagioasa si nebunatica. Kriya il invita pe Suraj sa-i cunoasca familia, pe mama sa care este extrem de stricta si pe… Film online »

Hijack (2008)

Hijack (2008)

Vikram Madan este responsabil cu intretinerea avioanelor de pe aeroportul din Chandrigarh. Vikram este un barbat serios, al carui singur prieten este Rajeev, responsabil cu securitatea in acelasi aeroport. Viata linistita a lui Vikram este intrerupta cand avionul ce leaga Amristar de Delhi este deturnat… Film online »

Gangster (2006)

Gangster (2006)

Daya este personajul care da si titlul filmului, fiind un gangster periculos cautat de politie si care provine dintr-o familie saraca din Kashmir. Fugind de politie nimereste in casa unei dansatoare, Simran, de care se indragosteste iremedibil. In ciuda vietii pe care o duce, Daya… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info
loading...