Charlize Theron confirma sequelul pentru „Atomic Blonde”! Film online hd Charlize Theron confirma sequelul pentru „Atomic Blonde”!

Datorita succesului pe care l-au avut cu „Atomic Blonde” in 2017, eroina principala a acelui film, Charlize Theron, a confirmat ca se lucreaza la o continuare. Fiind o adaptare a romanului grafic „The Coldest City” publicat în 2012, filmul Atomic Blonde a fost primit cu apreciere de critici si publicul larg care au laudat in mod deosebit interpretarea actorilor Charlize Theron, James McAvoy si John Goodman, dar si scenele de actiune, iar cele aproape 100 de milioane de dolari incasate se pare ca au convins producatorii ca merita sa realizeze o continuare.

Vorbind in cadrul Festivalului International de Film de la San Francisco, Theron a confirmat ca se va intoarce in rolul lui Lorraine Broughton, insa nu a dorit sa comenteze prea mult pe seama acestui subiect, rezumandu-se la a spune ca „se lucreaza la un sequel”. De asemenea, inca nu se stie daca regizorul David Leitch se va intoarce pentru cea de-a doua parte.

1280_c04_atomicblonde_071317

Atomic Blonde 2 va continua seria de filme noi de actiune in care a fost implicata Charlize Theron in ultima vreme, serie care include Mad Max: Fury Road sau The Fate of the Furious. Tinand cont de faptul ca posibilitatea unui sequel pentru Fury Road este inca incerta – posibil sa se realizeze fara personajul Furiosa interpretat de Theron -, iar probabilitatea de-a aparea si in Fast and Furious 9 este una redusa, cel putin Atomic Blonde 2 este o certitudine pentru ea.

O alta certitudine este ca va mai dura destul de mult pana la aparitia celei de-a doua parti, insa prima parte si multe alte filme cu Charlize Theron puteti urmari pe site-ul filmeonline.live in conditii foarte bune atat de pe dispozitivele mobile cat si de pe calculatoare, laptop-uri sau televizoare smart. In filmuletul de mai jos aveti un preview referitor la interfata site-ului si cum puteti sa navigati pe el.ADS

Leave a Reply

Submit Comment

© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info
loading...