Zindagi Na Milegi Dobara (2011)

Zindagi Na Milegi Dobara (2011)

Arjun, administratorul unui club cunoscut din Londra s-a lasat in cele din urma convins de doi din cei mai buni prieteni ai sai sa ii insoteasca intr-un sejur de doua saptamani in Spania. Orfan de tata inca de la o varsta frageda, Arjun a avut… Film online »

Khamoshiyan (2015)

Khamoshiyan (2015)

Kabir, un scriitor aflat in pana de inspiratie este nevoit sa se mute in Kashmir dupa despartirea de iubita sa Simran, in cautare de inspiratie. Aici o intalneste pe misterioasa Meera casatorita cu industriasul Jaidev. Meera detine o unitate de cazare unde Kabir soseste ca… Film online »

Only the Brave (2017)

Only the Brave (2017)

Pompier experimentat, Eric conduce o echipa de pompieri ce au drept misiune evitarea extinderii unui incendiu devastator intr-o regiune de munte. In timp ce acesta din urma incearca sa gaseasca noi recruti in cadrul brigadei deoarece au nevoie de oameni curajosi si puternici, face cunostinta… Film online »

Il mostro (1994)

Il mostro (1994)

Loris (Roberto Benigni) lucrează cu jumătate de normă la un magazin unde se ocupă de manipularea manechinelor. El speră să înveţe limba chineză pentru a putea să obţină o funcţie de asistent-manager. El locuieşte într-o clădire în care n-a mai plătit chiria de luni bune… Film online »

Venom (2018)

Venom (2018)

Povestea începe cu o femeie Creolă care dezgroapă o mică servietă pe o ploaie torenţială. Ea se duce în maşina sa şi pornete pe drumul din Louisiana. Între timp, la un fastfood local, studenta de liceu în ultimul an, Eden (Agnes Bruckner), lucrează împreună cu… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info
loading...