Filme indiene online din categoria Actiune

Mr India (1987)

Mr India (1987)

Arun Verma, un orfan, decide sa deschida un orfelinat din dorinta de a le face o viata mai buna copiilor ca si el. Insa ii este destul de greu sa acopere cheltuielile pe care le presupune o astfel de institutie. Drept urmare, incepe sa inchirieze… Film online »

One Two Three – Unu, Doi, Trei (2008)

One Two Three – Unu, Doi, Trei (2008)

Laxminarayan 1 duce o viata saracacioasa in Mumbai alaturi de mama sa vaduva Kanta care isi doreste cu disperare ca fiul sau sa devina un gangster cunoscut si sa se casatoreasca cu fiica lui Chota Khujli, Meena Khujli. Pentru a indeplini dorinta mamei sale, Laxminarayan… Film online »

Kill Dil – Ganduri Ucigase (2014)

Kill Dil – Ganduri Ucigase (2014)

Tutu si Dev sunt doi orfani crescuti de un gangster local, Bhaiyaji cu scopul de a deveni asasini. Viata lor se schimba cand o intalnesc pe Disha intr-un club. Dev se indragosteste de ea la prima vedere. Dev devine din ce in ce mai indiferent… Film online »

Happy New Year – La Multi Ani (2014)

Happy New Year – La Multi Ani (2014)

Din dorinta de a-si razbuna tatal condamnat pe nedrept la 12 ani de inchisoare Charlie decide sa fure diamantele incredintate lui Charan Grover, responsabil pentru tragedia abatuta asupra familiei sale. Pentru asta, Charlie aduna o gasca compusa din Nandu, un alcoolic al carui principala calitate… Film online »

Singh Is Kinng – Singh, Regele Interlopilor (2008)

Singh Is Kinng – Singh, Regele Interlopilor (2008)

Lakhan “Lucky” Singh este regele interlopilor din Australia, “post” pe care l-a ocupat dupa ce a fost trimis dupa gratii pentru o infractiune pe care nu a comis-o. Cineva i-a pus droguri in valiza iar in momentul in care a aterizat in Australia, a fost… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info