Filme indiene online din categoria Actiune

Garv: Pride and Honour (2004)

Garv: Pride and Honour (2004)

Arjun Ranavat a fost gasit pe strazi de o femeie ce isi crestea singura fiica. Aceasta l-a luat de pe strazi si l-a adoptat. Acuzat de uciderea mai multor oameni influenti, Arjun este arestat. Inspectorul Samar nu se va lasa pana cand nu va obtine… Film online »

Raavan (2010)

Raavan (2010)

Dev se indragosteste nebuneste de Ragini, o dansatoare. Cei doi se casatoresc si se muta in Lal Maati, un orasel din nordul Indiei. In acest oras nu politia face legea ci un anume Beera. Beera este un fel de Robin Hood negativ caruia ii place… Film online »

Runway: Love Among Gunshots… (2009)

Runway: Love Among Gunshots… (2009)

Allen tocmai a aterizat in Mauritius cu poza iubitei sale Melvina in mana. Se afla aici pentru a duce la bun sfarsit sarcina trasata de Anthony si din dorinta de a castiga mai multi bani pentru a-i salva iubitei sale viata, aflata pe patul de… Film online »

Kal Kissne Dekha (2009)

Kal Kissne Dekha (2009)

In spatele unei aparente obisnuite, Nihal Singh ascunde o personalitate destul de surprinzatoare. Acest tanar din Chandigarh este o persoana volubila care pune o multime de intrebari. Un spirit stralucit care este capabil sa gaseasca cele mai bune idei, in acelasi timp un baiat curajos… Film online »

Khakee (2004)

Khakee (2004)

Khakee face referire la uniforma purtata de catre politistii indieni. Anant Srivastav este un politist onest dar care a acumulat esec dupa esec. Are o cariera lunga in spate, fara prea mari reusite. Anant isi doreste un singur lucru: sa duca la bun sfarsit urmatoarea… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info