Filme indiene online din categoria Actiune

Ugramm – Nu-ti Pierde Speranta (2014)

Ugramm – Nu-ti Pierde Speranta (2014)

Haripriya, o tanara indianca ce locuieste in Australia calatoreste in India cu scopul de merge la mormantul mamei sale. Insa, odata ajunsa aici este rapita de o gasca de gangsteri periculosi. Trecutul periculos al tatalui sau o ajunge pe Haripriya din urma. In peisaj intra… Film online »

Zahreelay (1990)

Zahreelay (1990)

Dupa ce isi pierde un picior in armata, Capitanul Jaswant Kumar decide sa se retraga si sa deschida un magazin auto in Mumbai. Nu si-ar fi imaginat niciodata ca o gasca de infractori intentioneaza sa puna stapanire pe cartierul in care el si-a deschis magazinul…. Film online »

Psihopatul (2015)

Psihopatul (2015)

Gautham este un rockstar celebru ce sufera de tulburari de integrare, are cu 25% mai putina materie cenusie decat restul oamenilor. In cele mai simple cuvinte acest lucru inseamna ca nu isi aminteste tercutul si nu poate sa faca diferenta dintre realitate si halucinatii. Un… Film online »

Cursa (2014)

Cursa (2014)

Ram si Lakshman sunt frati insa au personalitati complet diferite. Ram lucreaza in politie si incearca din rasputeri sa il bage dupa gratii pe ploiticianul Shiva Reddy. Lakshman incearca sa obtina viza pentru a merge in Statele Unite. Singurul lucru pe care si-l doreste mama… Film online »

Litera I (2015)

Litera I (2015)

Lingesan este un bodybuilder din suburbiile orasului Chennai a carui principala ambitie este sa devina Mr. India. Castiga titlul Mr. Tamil ceea ce ii ofera posibilitatea de a se inscrie in concursul Mr. India. Este impresionat de Diya, un supermodel. Insa Diya se trezeste curand… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info