Filme indiene online din categoria Actiune

Jeet (1996)

Jeet (1996)

Karan este un infractor aflat in serviciul lui Gajraj Chaudhry. Karan se indragosteste de Kajal la prima vedere. Chiar daca la inceput este reticenta, Kajal ii accepta dragostea in cele din urma. Pentru Kajal, Karan renunta la activitatea infractionala si este decis sa duca o… Film online »

Dragoste si Pasiune (1997)

Dragoste si Pasiune (1997)

Ishq este povestea a patru buni prieteni. Pe de o parte ii avem pe Ajay si Madhu, copiii bogatilor oameni de afaceri Ranjit Ray si Harbans Lal si pe de alta parte ii avem pe Raja, un simplu mecanic auto si pe Kajal, provenit dintr-o… Film online »

Duplicate – Sosia (1998)

Duplicate – Sosia (1998)

Bablu Chaudhary este un bucatar ce viseaza sa devina cunoscut intr-o zi. Primeste slujba de bucatar sef in cadrul unui hotel si o cunoaste pe fermecatoarea Sonia Kapoor, managerul hotelului. Bablu se indragosteste de ea la prima vedere. Intre timp Manu, sosia lui Bablu, un… Film online »

Kambakkht Ishq – Cascadorii Dragostei (2009)

Kambakkht Ishq – Cascadorii Dragostei (2009)

Viraj este un cascador la Hollywood si cariera sa este in plina ascensiune. Este avid de adrenalina, este singurul lucru ce conteaza pentru el. Povestile sale de dragoste nu dureaza prea mult timp deoarece ii plac toate femeile. Deviza sa: de ce sa se angajeze… Film online »

Talaash: The Hunt Begins… – Vanatoarea Incepe (2003)

Talaash: The Hunt Begins… – Vanatoarea Incepe (2003)

Babu lucreaza pentru trei lorzi ai crimei si este nevoit sa mearga la inchisoare pentru a-i proteja. Cand isi incheie condamnarea se intoarce acasa unde constata ca Purnima sotia sa, Arjun fiul sau si Pooja fiica sa au dus o viata in mizerie in tot… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info