Filme indiene online din categoria Actiune

Shakthi: The Power – Puterea lui Shakthi (2002)

Shakthi: The Power – Puterea lui Shakthi (2002)

Nandini locuieste in Canada unde, orfana, a crescut inconjurata de afectiunea unchilor sai. Se casatoreste cu iubitul sau din liceu, Shekhar si naste un baietel pe nume Raja, bucuria familiei. Intr-o zi, Shekhar vede la stiri o masina explodand in satul sau natal. Shekhar decide… Film online »

Mela (2000)

Mela (2000)

Unicul frate al unei tinere femei pe nume Roopa se intoarce in Chandanpur pentru a pune la punct ultimele detalii ale nuntii sale. Satul este condus de o grupare de teroristi. Liderul acestora, Gujjar, ucide un politician. Intr-o zi, o vede pe Roopa, fiind fermecat… Film online »

Company – Compania de Infractori (2002)

Company – Compania de Infractori (2002)

Totul in aceasta lume se face datorita banilor. Asta este parerea lui Chandu,liderul unei gasti de infractori ambitios din India. Aici, acesta descopera ca lumea criminalitatii nu este foarte diferita de o companie legala. Trebuie sa faci ceea ce trebuie si vei fi promovat. Aceasta… Film online »

Singham Returns – Singham se Intoarce (2014)

Singham Returns – Singham se Intoarce (2014)

Transferat fiind la Mumbai, Bajirao Singham afla ca unul din membrii echipei sale a fost gasit mort in circumstante misterioase cu o suma imensa de bani asupra sa. Singham este decis sa descopere adevarul din spatele mortii acestuia dar si de unde a avut acesta… Film online »

Zamaana Deewana – Vremuri Nebune (1995)

Zamaana Deewana – Vremuri Nebune (1995)

Pe vremuri cei mai buni prieteni, Madanlal “Lala” Malhotra si Suraj Singh au devenit cei mai aprigi dusmani din cauza rusului Sundar. Conflictul dintre cele doua clanuri devine atat de sangeros incat pentru a rezolva aceasta criza fara precedent seful politiei ii cere ajutorul psihologului… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info