Filme indiene online din categoria Actiune

Ek Villain – Psihopatul (2014)

Ek Villain – Psihopatul (2014)

Guru este un personaj bizar, tacut, care lucreaza pentru un politician pe nume Prahlad. Un trecut intunecat refuza sa il lase pe Guru sa doarma linistit noaptea. Asta pana o intalneste pe Aisha, o tanara superba. Se indragosteste de ea, viata sa se schimba radical… Film online »

Kalyug – Tragedia Unuia Bucuria Altuia (2005)

Kalyug – Tragedia Unuia Bucuria Altuia (2005)

Familia lui Kunal s-a instalat in Mumbai in incercarea de a scapa de violentele care au insangerat orasul Casmir. Intr-o zi, destinul il duce pe Kunal la usa lui Renuka, o tanara orfana. Cei doi se indragostesc unul de celalalt si decid sa se casatoreasca…. Film online »

Yaadon Ki Baaraat – Lantul Amintirilor (1973)

Yaadon Ki Baaraat – Lantul Amintirilor (1973)

Trei frati, Shankar, Vijay et Ratan duc o viata fericita alaturi de parintii lor. Este aniversarea tatalui lor. Tatal lor a fost martorul unui jaf care s-a transformat intr-o crima. Criminalul, un infractor pe nume Shakaal decide sa elimine martorul cu ajutorul unor prieteni. Tatal… Film online »

Elaan – Razboi Personal (2005)

Elaan – Razboi Personal (2005)

Baba Sikander este un gangster international, un lord al crimei nemilos care stoarce banii de la bogati, face trafic cu droguri si comanda uciderea oamenilor care ii stau in cale fara sa clipeasca. Kantilal Shah, un om de afaceri indian refuza sa cedeze santajului sau… Film online »

Main Tera Hero – Sunt Eroul Tau (2014)

Main Tera Hero – Sunt Eroul Tau (2014)

Sreenath Prasad aka Seenu este cel mai popular baiat din Ooyu. Se muta la Bangalore cu scopul de a-si continua studiile. Aici o intalneste pe Sunaina de care se indragosteste la prima vedere. Insa Sunaina este promisa lui Angad, un ofiter de politie corupt. Nici… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info