Filme indiene online din categoria Actiune

Rachcha (2012)

Rachcha (2012)

Raju este un tanar pasionat de pariuri. Locuieste impreuna cu parintii sai adoptivi. Totul decurge normal pana in momentul in care tragedia loveste familia. Tatal adoptiv al lui Raju este diagnosticat cu ciroza. Raju trebuie sa faca rost rapid de doua milioane de dolari pentru… Film online »

Crook: It’s Good to Be Bad (2010)

Crook: It’s Good to Be Bad (2010)

Ajuns de putin timp in Australia, Jai a lasat in urma sa un trecut tulburat, in India naturala. Pe vremea cand era doar un copil, tatal sau a fost un gangster. In cautare de razbunare, tatal lui Joseph este ucis de inspectorul Joseph. Plin de… Film online »

Dishkiyaoon – Atractie Fatala (2014)

Dishkiyaoon – Atractie Fatala (2014)

Vicky, un tanar nascut in clasa mijlocie si-a pierdut mama la o varsta frageda iar tatal sau nu are timp sa se ocupe de el. Din aceasta cauza, Vicky a devenit un infractor, si-a cautat consolarea in violenta. Din Vicky, un tanar inocent, acesta s-a… Film online »

Ab Tumhare Hawale Watan Saathiyo (2004)

Ab Tumhare Hawale Watan Saathiyo (2004)

Amarjeet Singh este un maior devotat care lucreaza in cadrul armatei indiene. Spre bucuria sa, fiul sau Vikramjeet a decis sa ii calce pe urme si sa se inroleze in armata. Amarjeet este distrus la aflarea vestii ca fiul sau a fost ucis pe campul… Film online »

Ek Villain – Psihopatul (2014)

Ek Villain – Psihopatul (2014)

Guru este un personaj bizar, tacut, care lucreaza pentru un politician pe nume Prahlad. Un trecut intunecat refuza sa il lase pe Guru sa doarma linistit noaptea. Asta pana o intalneste pe Aisha, o tanara superba. Se indragosteste de ea, viata sa se schimba radical… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info