Filme indiene online din categoria Aventura

Ra.One (2011)

Ra.One (2011)

Shekhar Subramanium, un creator de jocuri video este un sot iubitor si un tata afectuos. In timp ce Shekhar, un traditionalist, creeaza doar jocuri in care triumfa Binele, fiul sau Prateek, un adolescent rebel, pare sa prefere latura intunecata, Raul. Pentru a creste in ochii… Film online »

Love Story 2050 (2008)

Love Story 2050 (2008)

Karan este un tanar barbat increzator in propriile sale forte, un sportiv cu un temperament rebel. Pentru Karan, regulile exista doar pentru a fi incalcate. Sana este o tanara frumoasa, timida, cu un caracter docil. Pentru Sana, regulile exista pentru a fi respectate cu sfintenie…. Film online »

Raavan (2010)

Raavan (2010)

Dev se indragosteste nebuneste de Ragini, o dansatoare. Cei doi se casatoresc si se muta in Lal Maati, un orasel din nordul Indiei. In acest oras nu politia face legea ci un anume Beera. Beera este un fel de Robin Hood negativ caruia ii place… Film online »

Chandni Chowk to China (2009)

Chandni Chowk to China (2009)

Sidhu, un bucatar modest, taie legumele intr-un restaurant mediocru din Chandni Chowk, New Dehli. Dorind cu ardoare sa scape de aceasta viata plictisitoare, Sidhu consulta astrologi, vizionari si fachiri dar tot nu reuseste sa capete incredere in el, in ciuda sustinerii tatalui sau adoptiv, Dada…. Film online »

Drona (2008)

Drona (2008)

Inca din negura timpurilor exista un secret bine pazit, ascuns in cele mai profunde colturi din Univers. Dezvaluirea acestui secret ar duce la distrugerea cosmosului si a umanitatii. In zilele noastre, un singur barbat poate proteja umanitatea, chiar daca nu stie inca acest lucru. Acesta… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info