Filme indiene online din categoria Aventura

Yennai Arindhaal – Daca m-ai Cunoaste (2015)

Yennai Arindhaal – Daca m-ai Cunoaste (2015)

Thenmozhi calatoreste in Boston pentru a-si cunoaste nepoata. In avion este asezat langa Sathyadev. In timpul zborului, Thenmozhi incepe sa se simta rau din cauza ca a mancat prea mult din cauza emotiilor. Sathya o ajuta sa se simta mai bine. A doua zi, un… Film online »

Viata lui Pi (2012)

Viata lui Pi (2012)

Dupa o copilarie petrecuta in Pondichery, India, Pi Patel urmeaza sa se mute impreuna cu familia sa in Canada, in speranta unei vieti mai bune. Insa, destinul sau este schimbat in mod radical in urma naufragiului vaporului cu care caaltorea. Pi este singurul supravietuitor, se… Film online »

Kaal – Timpul este pretios (2005)

Kaal – Timpul este pretios (2005)

Un cuplu de oameni de stiinta, Riya si Krish se indreapta spre rezerva Orbit Park pentru a face o ancheta ingrijorati fiind de numarul anormal de oameni ucisi de tigri. In paralel, tanarul Dev si iubita sa Ishika, impreuna cu doi prieteni decid sa schimbe… Film online »

Talaash: The Hunt Begins… – Vanatoarea Incepe (2003)

Talaash: The Hunt Begins… – Vanatoarea Incepe (2003)

Babu lucreaza pentru trei lorzi ai crimei si este nevoit sa mearga la inchisoare pentru a-i proteja. Cand isi incheie condamnarea se intoarce acasa unde constata ca Purnima sotia sa, Arjun fiul sau si Pooja fiica sa au dus o viata in mizerie in tot… Film online »

Mr India (1987)

Mr India (1987)

Arun Verma, un orfan, decide sa deschida un orfelinat din dorinta de a le face o viata mai buna copiilor ca si el. Insa ii este destul de greu sa acopere cheltuielile pe care le presupune o astfel de institutie. Drept urmare, incepe sa inchirieze… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info