Filme indiene online din categoria Aventura

Raavan (2010)

Raavan (2010)

Dev se indragosteste nebuneste de Ragini, o dansatoare. Cei doi se casatoresc si se muta in Lal Maati, un orasel din nordul Indiei. In acest oras nu politia face legea ci un anume Beera. Beera este un fel de Robin Hood negativ caruia ii place… Film online »

Chandni Chowk to China (2009)

Chandni Chowk to China (2009)

Sidhu, un bucatar modest, taie legumele intr-un restaurant mediocru din Chandni Chowk, New Dehli. Dorind cu ardoare sa scape de aceasta viata plictisitoare, Sidhu consulta astrologi, vizionari si fachiri dar tot nu reuseste sa capete incredere in el, in ciuda sustinerii tatalui sau adoptiv, Dada…. Film online »

Drona (2008)

Drona (2008)

Inca din negura timpurilor exista un secret bine pazit, ascuns in cele mai profunde colturi din Univers. Dezvaluirea acestui secret ar duce la distrugerea cosmosului si a umanitatii. In zilele noastre, un singur barbat poate proteja umanitatea, chiar daca nu stie inca acest lucru. Acesta… Film online »

Mystic India (2005)

Mystic India (2005)

Filmul spune povestea unui baiat in varsta de 11 ani. Pe data de 29 Iunie 1972, Neelkanthn incepe o calatorie extraordinara de-a lungul Indiei, pentru a deveni yoghin. Intr-o noapte rece si furtunoasa, acesta calatoreste singur, imbracat sumar si descult. Nu are nicio harta la… Film online »

Sholay (1975)

Sholay (1975)

Familia unui ofiter de politie este ucisa miseleste de un infractor cunoscut sub numele de Gabbar Singh. Acesta angajeaza doi detinuti pe care ii abordeaza in inchisoare sa-l aduca viu in fata lui pe Gabbar Singh pentru o suma uriasa. Dupa eliberare, detinutii calatoresc cu… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info