Filme indiene online din categoria Aventura

Viata lui Pi (2012)

Viata lui Pi (2012)

Dupa o copilarie petrecuta in Pondichery, India, Pi Patel urmeaza sa se mute impreuna cu familia sa in Canada, in speranta unei vieti mai bune. Insa, destinul sau este schimbat in mod radical in urma naufragiului vaporului cu care caaltorea. Pi este singurul supravietuitor, se… Film online »

Kaal – Timpul este pretios (2005)

Kaal – Timpul este pretios (2005)

Un cuplu de oameni de stiinta, Riya si Krish se indreapta spre rezerva Orbit Park pentru a face o ancheta ingrijorati fiind de numarul anormal de oameni ucisi de tigri. In paralel, tanarul Dev si iubita sa Ishika, impreuna cu doi prieteni decid sa schimbe… Film online »

Talaash: The Hunt Begins… – Vanatoarea Incepe (2003)

Talaash: The Hunt Begins… – Vanatoarea Incepe (2003)

Babu lucreaza pentru trei lorzi ai crimei si este nevoit sa mearga la inchisoare pentru a-i proteja. Cand isi incheie condamnarea se intoarce acasa unde constata ca Purnima sotia sa, Arjun fiul sau si Pooja fiica sa au dus o viata in mizerie in tot… Film online »

Mr India (1987)

Mr India (1987)

Arun Verma, un orfan, decide sa deschida un orfelinat din dorinta de a le face o viata mai buna copiilor ca si el. Insa ii este destul de greu sa acopere cheltuielile pe care le presupune o astfel de institutie. Drept urmare, incepe sa inchirieze… Film online »

Ek Chalis Ki Last Local – Trenul Local (2007)

Ek Chalis Ki Last Local – Trenul Local (2007)

Filmul spune povestea a doi oameni care pierd trenul de la 1:40.Din cauza acestei intarzieri, vietile lor se schimba odata pentru totdeauna. Nilesh lucreaza intr-un call center. Turele de noapte l-au obosit peste masura. Deoarece politia nu ii da voie sa astepte urmatorul tren in… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info