Filme indiene online din categoria Comedie

Deewana – O Nebunie (1992)

Deewana – O Nebunie (1992)

Tanara Kajal se indragosteste la nebunie de cantaretul Ravi. Deoarece este reciproca, dragostea dintre cei doi duce rapid la o casatorie. Insa acest eveniment nu este pe gustul lui Dhirendra Pratap, unchiul tinerei femei pentru care traditiile sunt sfinte. Fiul sau o ataca pe Kajal… Film online »

Mr India (1987)

Mr India (1987)

Arun Verma, un orfan, decide sa deschida un orfelinat din dorinta de a le face o viata mai buna copiilor ca si el. Insa ii este destul de greu sa acopere cheltuielile pe care le presupune o astfel de institutie. Drept urmare, incepe sa inchirieze… Film online »

Dil Chahta Hai – Dorintele Inimii (2001)

Dil Chahta Hai – Dorintele Inimii (2001)

Filmul spune povestea a trei prieteni de nedespartit, Akash, Sameer si Siddarth, toti trei avand un caracter diferit. Akash este o persoana glumeata care nu crede in dragoste si provine dintr-o familie instarita. Sameer este romantic si se indragosteste foarte des. Siddarth traieste intr-o alta… Film online »

Waqt: The Race Against Time (2005)

Waqt: The Race Against Time (2005)

Ishwarchand Thakur a facut o adevarata avere din fabricarea jucariilor pentru copii. Acesta duce o viata linistita alaturi de sotia sa Sumitra. Fiul sau Aditya este un copil rasfatat, obisnuit sa i se faca toate poftele, nu a lucrat niciodata. Cand tatal sau isi doreste… Film online »

Bhoothnath – Lordul Fantomelor (2008)

Bhoothnath – Lordul Fantomelor (2008)

Banku si parintii sai se muta intr-o locuinta superba din Goa. Absentele prelungite ale tatalui, marinar, nu sunt pe placul fiului si mamei care sunt nevoiti sa locuiasca singuri in aceasta vila imensa. O legenda locala spune ca spiritul fostului proprietar bantuie prin casa. Manifestarile… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info