Filme indiene online din categoria Comedie

Dil Bole Hadippa! – Inima Mea este Fericita (2009)

Dil Bole Hadippa! – Inima Mea este Fericita (2009)

Filmul spune povestea lui Veera Kaur, o fata egocentrica care locuieste intr-un sat mic din Pendjab. Cel mai mare vis al tinerei este sa joace cricket intr-o echipa mare. Rohan este capitanul unei echipe de cricket foarte cunoscute din Anglia. Se intoarce in India pentru… Film online »

Singh Is Kinng – Singh, Regele Interlopilor (2008)

Singh Is Kinng – Singh, Regele Interlopilor (2008)

Lakhan “Lucky” Singh este regele interlopilor din Australia, “post” pe care l-a ocupat dupa ce a fost trimis dupa gratii pentru o infractiune pe care nu a comis-o. Cineva i-a pus droguri in valiza iar in momentul in care a aterizat in Australia, a fost… Film online »

Chaahat (1996)

Chaahat (1996)

Shambhu si fiul sau Roop sunt cantareti in Rajasthan. Cea mai mare dorinta a tatalui este sa isi vada fiul casatorit. Shambhu este bolnav iar Roop insista ca acesta sa se trateze la un spital din Bombay. Tatal accepta cu conditia ca fiul sau sa… Film online »

Biwi No. 1 (1999)

Biwi No. 1 (1999)

Prem este un barbat casatorit cu Pooja si are doi copii. Prem are o legatura cu un model pe nume Rupali. Prem o prefera pe Rupali in detrimentul sotiei sale deoarece aceasta este mai moderna si poarta haine la moda. Afland despre aceasta legatura, Pooja… Film online »

Billu – Billu Barbierul (2009)

Billu – Billu Barbierul (2009)

Bilas Rao Pardesi, Billu Baber pentru cunoscuti, este un barbat obisnuit, este barbierul satului. Casatorit cu Bindiya si tata a doi copii minunati, Billu duce o existenta normala. Nu este bogat dar este fericit, este multumit cu ceea ce are. Intr-o zi, in micutul sat… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info