Filme indiene online din categoria Comedie

Humpty Sharma Ki Dulhania – Mireasa lui Humpty Sharma (2014)

Humpty Sharma Ki Dulhania – Mireasa lui Humpty Sharma (2014)

Cu cateva luni inainte de nunta, Kavya il intalneste pe Humpty Sharma, in timpul unei calatorii in Delhi. Dupa ce Kavya refuza avansurile lui Sharma, realizeaza ca sentimentele sale pentru el sunt din ce in ce mai puternice. Stiind ca aceasta iubire este imposibila, Kavya… Film online »

Kandireega (2011)

Kandireega (2011)

Sreenu este fiul lui Vishwanatham. Acesta a renuntat la scoala si viseaza sa se casatoreasca cu fiica unchiului sau, Bujji. Aceasta il respinge din cauza ca nu are studiile terminate. Sreenu decide sa se inscrie la colegiul Hyderabad pentru a-si continua studiile. Aici, Sreenu o… Film online »

Zindagi Na Milegi Dobara (2011)

Zindagi Na Milegi Dobara (2011)

Arjun, administratorul unui club cunoscut din Londra s-a lasat in cele din urma convins de doi din cei mai buni prieteni ai sai sa ii insoteasca intr-un sejur de doua saptamani in Spania. Orfan de tata inca de la o varsta frageda, Arjun a avut… Film online »

Sooper Se Ooper (2013)

Sooper Se Ooper (2013)

Ranvir este pe cale sa isi piarda averea. Singura solutie este sa isi vanda pamanturile pe care le detine in Mumbai. Kukreja si-a pus toti banii in joc pentru a pune mana pe aceste pamanturi, vrea cu orice pret sa isi indeplineasca visul de a… Film online »

U Me Aur Hum – Tu, Eu si Noi (2008)

U Me Aur Hum – Tu, Eu si Noi (2008)

Ajay a intalnit-o pe Pia intr-o croaziera in care se afla cu prietenii sai: Nikhil si Reena un cuplu casatorit dar nefericit si Vicky si Natasha, un cuplu foarte fericit. Intr-o zi, Ajay a baut foarte mult, nu stia prea bine ce face si ce… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info