Filme indiene online din categoria Comedie

Sooper Se Ooper (2013)

Sooper Se Ooper (2013)

Ranvir este pe cale sa isi piarda averea. Singura solutie este sa isi vanda pamanturile pe care le detine in Mumbai. Kukreja si-a pus toti banii in joc pentru a pune mana pe aceste pamanturi, vrea cu orice pret sa isi indeplineasca visul de a… Film online »

U Me Aur Hum – Tu, Eu si Noi (2008)

U Me Aur Hum – Tu, Eu si Noi (2008)

Ajay a intalnit-o pe Pia intr-o croaziera in care se afla cu prietenii sai: Nikhil si Reena un cuplu casatorit dar nefericit si Vicky si Natasha, un cuplu foarte fericit. Intr-o zi, Ajay a baut foarte mult, nu stia prea bine ce face si ce… Film online »

Aao Wish Karein – Dorinta Implinita (2009)

Aao Wish Karein – Dorinta Implinita (2009)

Mickey, un baiat in varsta de 12 ani, are o viata perfecta: o familie frumoasa, pe Bonnie, cel mai bun prieten din lume si pe Mitika, un inger cazut pe pamant de care este indragostit nebuneste. Intr-o zi, basmul in care traieste Mickey ia sfarsit…. Film online »

Kismat Konnection (2008)

Kismat Konnection (2008)

Raj Malhotra este un tanar arhitect de origine indiana ce locuieste in Toronto, Canada. Dupa incheierea studiilor, Raj trece printr-o perioada mai grea, nu reuseste sa gaseasca niciun proiect. Pentru Raj, ghinioanele se tin lant: masina sa nu mai porneste, cardul ii este respins la… Film online »

Bachna Ae Haseeno – Aveti Grija Fetelor (2008)

Bachna Ae Haseeno – Aveti Grija Fetelor (2008)

Raj, un seducator fara pereche, isi povesteste aventurile amoroase din trei epoci diferite. In 1996 a intalnit-o pe Mahi, o tanara punjabi. A parasit-o la scurt timp deoarece aceasta isi dorea sa se casatoreasca cu el. El nu isi dorea acest lucru. In 2002, si-a… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info