Filme indiene online din categoria Comedie

Dragoste si Pasiune (1997)

Dragoste si Pasiune (1997)

Ishq este povestea a patru buni prieteni. Pe de o parte ii avem pe Ajay si Madhu, copiii bogatilor oameni de afaceri Ranjit Ray si Harbans Lal si pe de alta parte ii avem pe Raja, un simplu mecanic auto si pe Kajal, provenit dintr-o… Film online »

Asa a Fost Menit (1998)

Asa a Fost Menit (1998)

Sanjana il iubeste enorm pe Rahul. Orfana, Sanjana locuieste cu acesta in Paris. Cei doi viseaza sa se casatoreasca si sa isi cumpere o casa. Insa, inainte de a face acest lucru Rahul este nevoit sa calatoreasca in India in interes de afaceri. Din cauza… Film online »

In China Town (2006)

In China Town (2006)

Sonia Chang este proprietara unuia din cele mai mari cazinouri din Goa. Singura sa iubire este fiul sau mai mic. Cand acesta dispare fara urma, Sonia ii ofera o recompensa enorma celui care ii va gasi fiul. Raj si Priya, doi straini care lupta sa… Film online »

Duplicate – Sosia (1998)

Duplicate – Sosia (1998)

Bablu Chaudhary este un bucatar ce viseaza sa devina cunoscut intr-o zi. Primeste slujba de bucatar sef in cadrul unui hotel si o cunoaste pe fermecatoarea Sonia Kapoor, managerul hotelului. Bablu se indragosteste de ea la prima vedere. Intre timp Manu, sosia lui Bablu, un… Film online »

Kambakkht Ishq – Cascadorii Dragostei (2009)

Kambakkht Ishq – Cascadorii Dragostei (2009)

Viraj este un cascador la Hollywood si cariera sa este in plina ascensiune. Este avid de adrenalina, este singurul lucru ce conteaza pentru el. Povestile sale de dragoste nu dureaza prea mult timp deoarece ii plac toate femeile. Deviza sa: de ce sa se angajeze… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info