Filme indiene online din categoria Dragoste

Cursa (2014)

Cursa (2014)

Ram si Lakshman sunt frati insa au personalitati complet diferite. Ram lucreaza in politie si incearca din rasputeri sa il bage dupa gratii pe ploiticianul Shiva Reddy. Lakshman incearca sa obtina viza pentru a merge in Statele Unite. Singurul lucru pe care si-l doreste mama… Film online »

Litera I (2015)

Litera I (2015)

Lingesan este un bodybuilder din suburbiile orasului Chennai a carui principala ambitie este sa devina Mr. India. Castiga titlul Mr. Tamil ceea ce ii ofera posibilitatea de a se inscrie in concursul Mr. India. Este impresionat de Diya, un supermodel. Insa Diya se trezeste curand… Film online »

Calatorie in Timp (2010)

Calatorie in Timp (2010)

Bunty este extrem de indragostit de iubita sa Tanya si viseaza sa se casatoreasca cu ea intr-o buna zi. Insa, de fiecare data cand Tanya ii vorbeste de casatorie, Bunty este cuprins de o panica inexplicabila. Aceasta panica se explica prin faptul ca, zi de… Film online »

Jeet (1996)

Jeet (1996)

Karan este un infractor aflat in serviciul lui Gajraj Chaudhry. Karan se indragosteste de Kajal la prima vedere. Chiar daca la inceput este reticenta, Kajal ii accepta dragostea in cele din urma. Pentru Kajal, Karan renunta la activitatea infractionala si este decis sa duca o… Film online »

Asa a Fost Menit (1998)

Asa a Fost Menit (1998)

Sanjana il iubeste enorm pe Rahul. Orfana, Sanjana locuieste cu acesta in Paris. Cei doi viseaza sa se casatoreasca si sa isi cumpere o casa. Insa, inainte de a face acest lucru Rahul este nevoit sa calatoreasca in India in interes de afaceri. Din cauza… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info