Filme indiene online din categoria Dragoste

Neal ‘N’ Nikki – Neal si Nikki (2005)

Neal ‘N’ Nikki – Neal si Nikki (2005)

Neal este un tanar de origine indiana, nascut si crescut in Canada. Neal nu a fost niciodata in India. Este un adevarat playboy, toate fetele il adora si vor sa il cucereasca. Parintii sai decid sa il casatoreasca cu o fata din India, pe nume… Film online »

Biwi No. 1 (1999)

Biwi No. 1 (1999)

Prem este un barbat casatorit cu Pooja si are doi copii. Prem are o legatura cu un model pe nume Rupali. Prem o prefera pe Rupali in detrimentul sotiei sale deoarece aceasta este mai moderna si poarta haine la moda. Afland despre aceasta legatura, Pooja… Film online »

My Name Is Khan – Numele meu este Khan (2010)

My Name Is Khan – Numele meu este Khan (2010)

Rizvan Khan sufera de sindromul Asperger, o forma de autism care ii altereaza relatiile cu lumea exterioara: imposibilitatea de a infrunta privirea semenilor, simtul realitatii si repere simple precum iubirea, rugaciunile si toleranta religioasa ii sunt acestuia straine chiar daca mama sa musulmana a incercat… Film online »

…Yahaan (2005)

…Yahaan (2005)

Aman, un tanar capitan din armata indiana primeste un post in Camir. Descopera o regiune devastata de razboiul civil. Operatiunile de mentinere a pacii si brutalitatea militarilor ii provoaca repulsie lui Aman. Destabilizat si izolat, Aman vede in intalnirea lui Adaa o cale de evadare…. Film online »

Zanjeer – Catuse (2013)

Zanjeer – Catuse (2013)

Vijay, un baietel in varsta de 7 ani a fost martorul uciderii cu sange rece a parintilor sai. La ucigas, singurul lucru pe care a putut sa il vada a fost o bratara din argint cu un pandantiv in forma de cal. Vijay, luat de… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info