Filme indiene online din categoria Dragoste

Jeet (1996)

Jeet (1996)

Karan este un infractor aflat in serviciul lui Gajraj Chaudhry. Karan se indragosteste de Kajal la prima vedere. Chiar daca la inceput este reticenta, Kajal ii accepta dragostea in cele din urma. Pentru Kajal, Karan renunta la activitatea infractionala si este decis sa duca o… Film online »

Asa a Fost Menit (1998)

Asa a Fost Menit (1998)

Sanjana il iubeste enorm pe Rahul. Orfana, Sanjana locuieste cu acesta in Paris. Cei doi viseaza sa se casatoreasca si sa isi cumpere o casa. Insa, inainte de a face acest lucru Rahul este nevoit sa calatoreasca in India in interes de afaceri. Din cauza… Film online »

O Poveste Adevarata (2006)

O Poveste Adevarata (2006)

Undeva in Anglia, o tanara mama originara din India, este arestata de politie. Sotul sau, ranit grav, moare cateva zile mai tarziu la spital. Kiranjit este acuzata de uciderea sotului sau. Nu neaga acest lucru si este condamnata la inchisoare pe viata. Insa Kiranjit chiar… Film online »

Fidelitate pana la moarte (1996)

Fidelitate pana la moarte (1996)

Profesorul Vijay Tripathi este ucis cu sange rece de Bhujbal Choudhary si oamenii acestuia. Acestia fac in asa fel incat moartea lui sa para un accidentala. Dupa ce a fost martora uciderii sotului sau, Anju, sotia insarcinata a lui Vijay se refugiaza intr-un templu unde… Film online »

Earth – Pamantul Sperantei (1998)

Earth – Pamantul Sperantei (1998)

Lahore, 1947. Dupa ce au colonizat India timp de trei secole, britanicii se pregatesc sa ii ofere acesteia independenta impartind-o: pe de o parte Pakistanul musulman si pe de alta parte India hidusa in mare parte. Lenny este fiica unica a unei familii instarite. Deoarece… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info