Filme indiene online din categoria Dragoste

Partition – Impartirea (2007)

Partition – Impartirea (2007)

In 1947, dupa impartirea Indiei si a Pakistanului, izbucnesc o serie de revolte violente de-a lungul teritoriului. In drum spre Pakistan, musulmanii sunt atacatii de barbatii dintr-un sat situat in apropierea frontierei. In cursul acestui masacru, tanara Naseem este separata de familia sa iar Gian,… Film online »

Kick – Adrenalina (2014)

Kick – Adrenalina (2014)

Devi Lal Singh aka Devil este pasionat de adrenalina, nu poate trai fara aceasta. In ciuda unui IQ impresionant, Devil nu reuseste sa isi gaseasca un loc de munca. In plus, nu are prea mare succes in randul femeilor. Devine un hot profesionist si tinta… Film online »

2 States – Dragoste in 2 State (2014)

2 States – Dragoste in 2 State (2014)

Krish Malhotra si Ananya Swaminathan se intalnesc la IIM-Ahmedabad si se indragostesc unul de celalalt la prima vedere. In momentul in care decid sa se casatoreasca, apar problemele. Krish si Ananya apartin unor state diferite din India: Krish este un punjabi din India de Nord,… Film online »

Shaadi Karke Phas Gaya Yaar – Cand Dragostea Invinge (2006)

Shaadi Karke Phas Gaya Yaar – Cand Dragostea Invinge (2006)

Ayaan duce o viata lipsita de griji in aceeasi casa cu fratele sau casatorit si sotia acestuia, de Anju, sora sa mai mica, Yamini, fratele sau Rahul, mama si bunica sa. O familie numeroasa cu alte cuvinte. Detine un garaj in care repara masini. Intr-o… Film online »

Aksar – Adesea (2006)

Aksar – Adesea (2006)

Ricky este un fotograf celebru dar cam afemeiat. Ricky primeste un telefon de la Sheena care ii cere sa se intalneasca la sala de sport. Aici Sheena ii reproseaza faptul ca s-a folosit de cea mai buna prietena a sa, Nisha care a incercat sa… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info