Filme indiene online din categoria Dragoste

Haider (2014)

Haider (2014)

Hilal Meer este un doctor din Kashmir care considera ca nu i se poate intampla nimic rau daca trateaza un soldat ranit, cautat de armata, in casa sa, impreuna cu sotia sa Ghazala. Armata indiana descopera rapid locul in care s-a ascuns soldatul si le… Film online »

Baabul (2006)

Baabul (2006)

Balraj Kapoor si sotia sa Shobhna formeaza un cuplu reusit si fericit. Fiul lor Avinash tocmai s-a intors in India dupa sapte ani petrecuti in Statele Unite. Un eveniment ce trebuie sarbatorit. Avinsah se indragosteste la prima vedere de Malvika Talwar, tanara ce ii accepta… Film online »

Dosti: Friends Forever – Prieteni pe Viata (2005)

Dosti: Friends Forever – Prieteni pe Viata (2005)

Karan Thapar duce o viata lipsita de griji alaturi de tatal sau, un om de afaceri singuratic, mama sa Kiran si sora sa Nandini. Nimeni nu are timp pentru el, toti il neglijeaza. Intr-o zi, cand se afla la ferma familiei, Karan se rataceste si… Film online »

Kyun! Ho Gaya Na… (2004)

Kyun! Ho Gaya Na… (2004)

Diya Malhotra este o studenta crescuta de tatal sau dupa moartea tragica a mamei sale. La cererea tatalui sau, Diya se muta in Bombay pentru a-l ajuta pe un prieten de-al tatalui sau sa conduca un mic orfelinat, deschis in propria sa casa. Diya este… Film online »

Hungama – Distreaza-te! (2003)

Hungama – Distreaza-te! (2003)

O poveste a deceptiilor, a minciunilor si compromisurilor. Anjali, o tanara ce locuieste intr-un mic sat din India isi cauta cu disperara o slujba. Isi gaseste una doar cand Jeetu o confunda cu fiica unui bogatas pe nume Radheysham Tiwari. Jeetu viseaza sa dea lovitura… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info