Filme indiene online din categoria Drama

Iyobinte Pusthakam – Destinul lui Iyob (2014)

Iyobinte Pusthakam – Destinul lui Iyob (2014)

Iyob are trei fii: Dimitri, Ivan si Aloshy. Viata lui Iyob nu a fost una usoara, mai ales de cand englezii au inceput cucerirea dealurilor Munnar. Iyob, unul din sclavii lordului britanic, Harrison devine la scurt timp mana sa dreapta, servitorul sau de incredere. Harrison… Film online »

Chaar – Patru Povesti (2014)

Chaar – Patru Povesti (2014)

Chaar ne spune patru povesti. Boteshwar Shikdar, un scriitor cunoscut, este pe cale sa isi termine ultimul roman intitulat Ke Thaakey Ke Jaay. Intr-o zi, acesta este abordat de un tanar care ii cere sa nu o ucida pe eroina principala, Oloka. Boteshwar ii respinge… Film online »

Ungli (2014)

Ungli (2014)

Patru prieteni, Kalim, Gautam, Maya si Abhay au pus bazele unei gasti pe care au denumit-o Ungli, o gasca menita sa lupte impotriva coruptiei care domneste in orasul lor. Misiunea lor este sa gaseasca oamenii corupti si sa le dea lectii de morala intr-un mod… Film online »

CityLights – Orasul Viselor Spulberate (2014)

CityLights – Orasul Viselor Spulberate (2014)

Deepak, un fost sofer din cadrul armatei este obligat sa isi paraseasca satul natal cand nu mai reuseste sa isi plateasca datoriile iar afacerea familiei, un mic magazin, este in pragul falimentului. Isi paraseste sotia si fiica in varsta de sase ani si se indreapta… Film online »

Children of War (2014)

Children of War (2014)

Anul 1971, Razboiul de Eliberare din Bangladesh. Razbioul a provocat o multime de episoade violente, peste 10 milioane de oameni s-au refugiat in India. Femeile si copiii au parte de un tratament oribil. Violurile si religia erau folosite pe post de arme de razboi. In… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info