Filme indiene online din categoria Drama

Mardaani – Suflet de Femeie (2014)

Mardaani – Suflet de Femeie (2014)

Shivani Shivaji Roy, un politist dedicat din cadrul politiei din Mumbai il urmareste pe Karan Rastogi, liderul unei organizatii criminale. Scopul lui Shivani Shivaji Roy este sa-l gaseasca si sa ii salveze viata unei tinere pe nume Pyari. Misiunea sa devine din ce in ce… Film online »

Kama Sutra: A Tale of Love (1996)

Kama Sutra: A Tale of Love (1996)

Maya si Tara sunt doua tinere ce au fost crescute impreuna chiar daca apartin unor clase sociale diferite. Tara este o printesa in timp ce Maya este servitoarea sa. Cele doua fete sunt cele mai bune prietene si sunt educate pana ce ajung la varsta… Film online »

2 States – Dragoste in 2 State (2014)

2 States – Dragoste in 2 State (2014)

Krish Malhotra si Ananya Swaminathan se intalnesc la IIM-Ahmedabad si se indragostesc unul de celalalt la prima vedere. In momentul in care decid sa se casatoreasca, apar problemele. Krish si Ananya apartin unor state diferite din India: Krish este un punjabi din India de Nord,… Film online »

Celluloid (2013)

Celluloid (2013)

Celluloid spune povestea lui J. C. Daniel si dragostea sa pentru cinema. J.C face o multime de sacrificii pentru a face rost de echipamentul necesar realizarii unui film. Se intalneste cu Dada Saheb Palke, barbatul care a adus cinematografia in India. Gasirea unei actrite pentru… Film online »

Purani Jeans (2014)

Purani Jeans (2014)

Filmul spune povestea lui Sid si Sam, cei mai buni prieteni inca din copilarie. Cei doi se cunosc foarte bine, isi cunosc toate secretele, toate problemele si isi pot citi unul altuia gandurile. Considera ca prietenia este asemeni unei prechi vechi de blugi, cu cat… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info