Filme indiene online din categoria Drama

Aksar – Adesea (2006)

Aksar – Adesea (2006)

Ricky este un fotograf celebru dar cam afemeiat. Ricky primeste un telefon de la Sheena care ii cere sa se intalneasca la sala de sport. Aici Sheena ii reproseaza faptul ca s-a folosit de cea mai buna prietena a sa, Nisha care a incercat sa… Film online »

Trishna (2011)

Trishna (2011)

Actiunea filmului se desfasoara in Rajasthan unde Trishna, o tanara de la tara de origine indiana lucreaza pentru tatal sau. Nascuta si crescuta intr-un mediu defavorizat, Trishna il intalneste pe Jay, un tanar seducator si bogat. Fermecat de frumusetea acesteia, Jay ii propune lui Trishna… Film online »

We Are Family – O Familie Unita (2010)

We Are Family – O Familie Unita (2010)

Chiar daca a divortat de sotul sau Aman, Maya se asigura in continuare ca totul se desfasoara asa cum trebuie in casa sub atenta sa supraveghere, ca sunt in continuare o familie fericita si unita. In momentul in care Aman o aduce in casa pe… Film online »

Humpty Sharma Ki Dulhania – Mireasa lui Humpty Sharma (2014)

Humpty Sharma Ki Dulhania – Mireasa lui Humpty Sharma (2014)

Cu cateva luni inainte de nunta, Kavya il intalneste pe Humpty Sharma, in timpul unei calatorii in Delhi. Dupa ce Kavya refuza avansurile lui Sharma, realizeaza ca sentimentele sale pentru el sunt din ce in ce mai puternice. Stiind ca aceasta iubire este imposibila, Kavya… Film online »

Zindagi Na Milegi Dobara (2011)

Zindagi Na Milegi Dobara (2011)

Arjun, administratorul unui club cunoscut din Londra s-a lasat in cele din urma convins de doi din cei mai buni prieteni ai sai sa ii insoteasca intr-un sejur de doua saptamani in Spania. Orfan de tata inca de la o varsta frageda, Arjun a avut… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info