Filme indiene online din categoria Drama

Unitatea 43 (2015)

Unitatea 43 (2015)

Hareendranath Nair e un soldat indian care pazeste o unitate indiana din Kashmir. Nair il intalneste pe Mushraff, un soldat pachistanez cu care ajunge sa lege o prietenie foarte apropiata. Desi cei doi prieteni provin din tari diferite, par sa se inteleaga reciproc mai bine… Film online »

Yeh Hai Jalwa – Viata Este Magica (2002)

Yeh Hai Jalwa – Viata Este Magica (2002)

Raju, un orfan, a ajuns un om de afaceri de succes in India. Mama sa a murit cand el era doar un copil, tatal sau l-a abandonat. Aflat la munca, vede cum Rajesh Mittal castiga un premiu in cadrul unei emsiuni televizate. Acesta este nimeni… Film online »

Barkhaa – Ploua Peste Inima Mea (2015)

Barkhaa – Ploua Peste Inima Mea (2015)

Jatin Sabharwal este fiul unui avocat bogat, un excelent profesionist. Devenit adult, a venit vremea ca Jatin sa urmeze aceeasi cale ca si tatal sau, sa devina avocat. Insa, brusc lucurile se schimba dupa ce o cunoaste pe Barkha de care se indragosteste la prima… Film online »

Qissa: The Tale of a Lonely Ghost (2013)

Qissa: The Tale of a Lonely Ghost (2013)

In timpul Impartirii Indiei, in 1947, Umber Singh, decide sa isi paraseasca locuinta impreuna cu sotia sa Mehar si cele doua fiice. Faptul ca nu are un fiu care sa ii duca numele mai departe il nemultumeste insa ii marturiseste sotiei sale ca este increzator… Film online »

Dost – Prieten Bun (1974)

Dost – Prieten Bun (1974)

Maanav este un orfan crescut de un preot catolic, de Parintele Francis. Dupa ce isi ia licenta, acesta se intoarce in satul natal si afla ca mentorul sau a murit. Decide sa se mute in Mumbai. Pe drum, in tren, un barbat pe nume Gopichand… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info