Filme indiene online din categoria Drama

Yennai Arindhaal – Daca m-ai Cunoaste (2015)

Yennai Arindhaal – Daca m-ai Cunoaste (2015)

Thenmozhi calatoreste in Boston pentru a-si cunoaste nepoata. In avion este asezat langa Sathyadev. In timpul zborului, Thenmozhi incepe sa se simta rau din cauza ca a mancat prea mult din cauza emotiilor. Sathya o ajuta sa se simta mai bine. A doua zi, un… Film online »

Viata E Frumoasa (2014)

Viata E Frumoasa (2014)

Raj, un barbat de origine indiana cu viza temporara lucreaza in Toronto. Locuieste impreuna cu Prem care s-a cam saturat ca Raj sa ii invadeze spatiul personal. Cand cererea lui Raj de a sedea permanent in Canada este respinsa, Raj, disperat, decide sa se casatoreasca… Film online »

8 x 10 Tasveer (2009)

8 x 10 Tasveer (2009)

Jai Puri poseda o putere extraordinara: prin simpla atingere a fotografiei sau obiectului apartinand unei persoane decedate poate sa traiasca cateva clipe din viata acesteia. Insa acesta este un dar de care s-a folosit extrem de rar, fiindu-i teama de consecinte si fiind preocupat de… Film online »

Lakshmi (2014)

Lakshmi (2014)

Lakshmi este o tanara in varsta de 14 ani a carei vieti capata o turnura tragica in momentul in care este vanduta de tatal sau unui barbat care, la randul sau, o vinde unui barbat din China. Deoarece este o copila inca, Lakshmi este separata… Film online »

Extraterestrul PK (2014)

Extraterestrul PK (2014)

Un extratestru humanoid aterizeaza pe Pamant intr-o misiune de cercetare in Rajasthan insa este blocat pe Pamant dupa ce cheia de acces la nava, aflata la gatul sau este furata. In aceeasi zi in Bruges, Jaggu se indragosteste de un barbat pe nume Sarfaraz. Tatal… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info