Filme indiene online din categoria Drama

Hey Ram (2000)

Hey Ram (2000)

Un barbat mai in varsta, bolnav, Saket Ram, isi aminteste de evenimentele petrecute in timpul obtinerii independentei si impartirea Indiei. Avea o viata fericita alaturi de sotia sa Aparna. Chiar daca era hindus, cel mai bun prieten al sau, Amjad era musulman. Insa, in timpul… Film online »

Dil Chahta Hai – Dorintele Inimii (2001)

Dil Chahta Hai – Dorintele Inimii (2001)

Filmul spune povestea a trei prieteni de nedespartit, Akash, Sameer si Siddarth, toti trei avand un caracter diferit. Akash este o persoana glumeata care nu crede in dragoste si provine dintr-o familie instarita. Sameer este romantic si se indragosteste foarte des. Siddarth traieste intr-o alta… Film online »

Lakshya – Fara Rost (2004)

Lakshya – Fara Rost (2004)

Karan Shergill este un student ce provine dintr-o familie instarita. Imatur si rasfatat, acesta nu prea stie ce sa faca cu viata sa, se gandeste doar la distractie. Intr-o zi, Karan are o idee: din amuzament, se inscrie la probele de selectie din cadrul armatei… Film online »

Waqt: The Race Against Time (2005)

Waqt: The Race Against Time (2005)

Ishwarchand Thakur a facut o adevarata avere din fabricarea jucariilor pentru copii. Acesta duce o viata linistita alaturi de sotia sa Sumitra. Fiul sau Aditya este un copil rasfatat, obisnuit sa i se faca toate poftele, nu a lucrat niciodata. Cand tatal sau isi doreste… Film online »

Haider (2014)

Haider (2014)

Hilal Meer este un doctor din Kashmir care considera ca nu i se poate intampla nimic rau daca trateaza un soldat ranit, cautat de armata, in casa sa, impreuna cu sotia sa Ghazala. Armata indiana descopera rapid locul in care s-a ascuns soldatul si le… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info