Filme indiene online din categoria Drama

Aitraaz – Neintelegeri (2004)

Aitraaz – Neintelegeri (2004)

Raj Malhotra formeaza cu Priya un cuplu frumos si fericit. Raj lucreaza in fabrica lui Ranjit Roy, un barbat dificil. Intr-o zi, Roy le-o prezinta angajatilor sai, pe mai tanara sa sotie Sonia. In trecut, pe vremea cand Sonia era un fotomodel, aceasta a avut… Film online »

Partition – Impartirea (2007)

Partition – Impartirea (2007)

In 1947, dupa impartirea Indiei si a Pakistanului, izbucnesc o serie de revolte violente de-a lungul teritoriului. In drum spre Pakistan, musulmanii sunt atacatii de barbatii dintr-un sat situat in apropierea frontierei. In cursul acestui masacru, tanara Naseem este separata de familia sa iar Gian,… Film online »

Tahaan – Copilul Sarman (2008)

Tahaan – Copilul Sarman (2008)

Tahaan este un baietel in varsta de 8 ani care locuieste in Casmir. Tahaan duce o viata linistita alaturi de mama, sora si bunica sa in ciuda prezentei fortelor militare in oras si in ciuda faptului ca tatal sau este disparut de cativa ani buni…. Film online »

Raaz: Misterul Continua (2009)

Raaz: Misterul Continua (2009)

Nandita este un manechin de succes pe care Yash, partenerul sau de viata tocmai a cerut-o in casatorie. Fericirea tinerei este umbrita cand aceasta isi da seama ca este urmarita de un barbat in mod frecvent. Tematoare, Nandita incearca pe cat posibil sa evite confruntarea… Film online »

Zamaana Deewana – Vremuri Nebune (1995)

Zamaana Deewana – Vremuri Nebune (1995)

Pe vremuri cei mai buni prieteni, Madanlal “Lala” Malhotra si Suraj Singh au devenit cei mai aprigi dusmani din cauza rusului Sundar. Conflictul dintre cele doua clanuri devine atat de sangeros incat pentru a rezolva aceasta criza fara precedent seful politiei ii cere ajutorul psihologului… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info