Filme indiene online din categoria Drama

Mela (2000)

Mela (2000)

Unicul frate al unei tinere femei pe nume Roopa se intoarce in Chandanpur pentru a pune la punct ultimele detalii ale nuntii sale. Satul este condus de o grupare de teroristi. Liderul acestora, Gujjar, ucide un politician. Intr-o zi, o vede pe Roopa, fiind fermecat… Film online »

No Smoking – Fumatul Interzis (2007)

No Smoking – Fumatul Interzis (2007)

K este un barbat in varsta de 30 de ani sigur pe el si arogant care refuza cu obstinatie sa se lase de fumat. Cu toate acestea, cand sotia lui decide sa il paraseasca, acesta decide sa urmeze o cura de dezintoxicare intr-o clinica condusa… Film online »

Daawat-e-Ishq – Sarbatoarea Iubirii (2014)

Daawat-e-Ishq – Sarbatoarea Iubirii (2014)

Gulrez Qadir, alias Gullu este o tanara femeie din Hyderabad care si-a pierdut orice speranta in ceea ce priveste dragostea. Are mereu parte de ghinioane. Gullu este vanzatoare intr-un magazin de pantofi si este in cautarea unui bucatar care s-o farmece cu ajutorul felurilor de… Film online »

Kya Love Story Hai – Poveste De Dragoste (2007)

Kya Love Story Hai – Poveste De Dragoste (2007)

Arjun este indragostit de Kaajal insa este mult prea timid pentru a-si marturisi sentimentele. Kaajal il considera pe Arjun o simpla cunostinta. Intr-o zi, Kaajal gaseste o scrisoare pe care Arjun i-a scris-o fetei pe care o iubeste insa nu are habar ca tocmai despre… Film online »

Mary Kom – Luptatoarea Mary (2014)

Mary Kom – Luptatoarea Mary (2014)

Tanara Mary este originara dintr-un mic orasel din Manipur. Inca din copilarie Mary a fost rebela si batausa, a visat inca de mica sa devina boxeur. Insa tatal sau nu este de acord ca o domnisoara sa lupte in ringul de box. De aceea, face… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info