Filme indiene online din categoria Drama

Action Jackson – Jackson in Actiune (2014)

Action Jackson – Jackson in Actiune (2014)

Sergentul Jéricho Jackson, supranumit “Action” este politist in orasul Detroit. Intr-un oras in care somajul a atins limite record domneste o violenta de nedescris. Din cauza ca a indraznit sa il sfideze pe magnatul automobilelor, Peter Dellaplane din cauza ca a indraznit sa ii aresteze… Film online »

Hate Story 2 – O Poveste de Dragoste si Ura 2 (2014)

Hate Story 2 – O Poveste de Dragoste si Ura 2 (2014)

Sonika este amnata unui politician cunoscut pe nume Mandar. Lucrurile capata o turnura neasteptata cand Sonika se indragosteste de Akshay, colegul sau de facultate. Cand politicianul afla de legatura lor, il ucide fara mila pe Akshay si intentioneaza sa faca si cu Sonika acelasi lucru…. Film online »

Ulidavaru Kandanthe – In Ochii Celorlalti (2014)

Ulidavaru Kandanthe – In Ochii Celorlalti (2014)

Malpe, un orasel de pescari, situat pe coasta Araba, la sase kilometri distanta de templul orasului Udupi. Regina, un juralist de investigatie, incearca sa desluseasca misterul aflat in spatele a trei asasinate. In cadrul investigatiei, da peste o multime de persoane ciudate. Sentimentalul Rathnakka asteapta… Film online »

N.H 10 (2015)

N.H 10 (2015)

Meera si Arjun participa la o petrecere. La scurt timp, Meera primeste un apel telefonic. Este nevoita sa se intoarca de urgenta la locul de munca. Pe drum, este atacata de o gasca de infractori care ii sparg geamul masinii. Reuseste sa scape dar ramane… Film online »

Jeeva – Un vis, o Pasiune, o Viata (2014)

Jeeva – Un vis, o Pasiune, o Viata (2014)

Jeeva viseaza sa joace in cadrul echipei nationale de cricket din India. Apartine clasei de mijloc si si-a exprimat interesul fata de cricket inca de la o varsta frageda. Idolul sau este Sachin Tendulkar. Chiar daca initial tatal sau nu il sprijina in pasiunea sa,… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info