Filme indiene online din categoria Drama

13B: Fear Has a New Address (2009)

13B: Fear Has a New Address (2009)

Al optulea membru al familiei lui Manohar isi achizitioneaza un apartament la numarul 13B. Intrega familie este extrem de fericita pana in momentul in care ceva ciudat se petrece. Sotia lui Manohar, mama sa si cumnata sa incep sa aiba un comportament inexplicabil, ciudat. Manohar… Film online »

Haathi Mere Saathi – Prietenii mei Elefantii (1971)

Haathi Mere Saathi – Prietenii mei Elefantii (1971)

Raju, fiul unei familii bogate este salvat din ghearele unui leopard de patru elefanti. Raju se imprieteneste cu acesti elefanti, devin cei mai buni prieteni. Ori de cate ori familia sa trece prin momente dificile, Raju isi viziteaza prietenii unde gaseste alinarea de care are… Film online »

Amar Akbar Anthony (1977)

Amar Akbar Anthony (1977)

Kishanlal, tata a trei copii, lucreaza ca sofer pentru Robert. Intr-o zi, in timpul unei iesiri in oras, Robert provoaca un accident in urma caruia ucide un barbat sarman. Robert ii cere soferului sau sa ia vina asupra sa. In schimb, ii promite sa aiba… Film online »

Badal – Cerul Este Plin de Nori (2000)

Badal – Cerul Este Plin de Nori (2000)

Badal este un tanar cu o copilarie tragica. Copil fiind, Badal a fost martorul asasinarii cu sange rece a tatalui sau, a mamei sale si a surorii sale mai mici. Acestia au fost ucisi de ofiterul de politie Jaisingh Rana, un barbat ce ucide oamenii… Film online »

Aarakshan – Impotriva Tuturor (2011)

Aarakshan – Impotriva Tuturor (2011)

Deepak Kumar este un tanar extrem de inteligent, student la Universitate. Acesta se bucura de sprijinul si de respectul directorului institutiei, profesorul Prabhakar. Intre Deepak si fiica profesorului s-a infiripat o relatie frumoasa de prietenie care, incetul cu incetul, s-a transformat intr-o iubire frumoasa. Cand… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info