Filme indiene online din categoria Drama

Anukshanam – Fiecare Secunda (2014)

Anukshanam – Fiecare Secunda (2014)

Gautham este un ofiter de politie onest. Este impreuna cu sotia sa Satya inca din adolescenta. Totul pare sa ii mearga de minune lui Gautham pana in momentul in care in peisaj apare Seetheram, un sofer de taxi transformat in ucigas in serie. Acesta ucide… Film online »

Satyam Shivam Sundaram: Love Sublime – Dragoste Sublima (1978)

Satyam Shivam Sundaram: Love Sublime – Dragoste Sublima (1978)

Roopa locuieste impreuna cu tatal sau, preotul satului. Pe vremea cand era doar un copil Roopa a fost desfigurata de un incendiu pe jumatate din fata. De aceea, cand iese in lume, Roopa isi acopera obrazul drept cu un Sari. Rajeev este un inginer ce… Film online »

Kaala Patthar – Piatra Neagra (1979)

Kaala Patthar – Piatra Neagra (1979)

Vijay Pal Singh este un capitan de nava cazut in dizgratie. Este considerat las, umilit de societate si dezmostenit de parintii sai din cauza ca si-a abandonat nava riscand astfel viata celor 300 de pasageri. Simtindu-se vinovat, cu increderea in sine scazuta, Vijay incepe sa… Film online »

Dum Laga Ke Haisha – Da-mi Energia Ta (2015)

Dum Laga Ke Haisha – Da-mi Energia Ta (2015)

Prem Prakash Tiwari detine un magazin de casete in cartierul Haridwar. Tatal sau se incapataneaza sa il casatoreasca cu Sandhya, o fata educata. In ciuda faptului ca Prem nu o place, este nevoit sa se supuna dorintei tatalui sau si sa o ia de sotie…. Film online »

English Vinglish –  Off… Engleza asta (2012)

English Vinglish – Off… Engleza asta (2012)

Shashi este o mama care exceleaza in prepararea de “ladoos”, un fel de mancare tipic indian pe care il comercializeaza pentru a-si castiga existenta. Insa, din cauza ca nu stapaneste foarte bine limba engleza, Shashi se simte nesigura, nu are incredere in ea. Aflata in… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info