Filme indiene online din categoria Drama

Garv: Pride and Honour (2004)

Garv: Pride and Honour (2004)

Arjun Ranavat a fost gasit pe strazi de o femeie ce isi crestea singura fiica. Aceasta l-a luat de pe strazi si l-a adoptat. Acuzat de uciderea mai multor oameni influenti, Arjun este arestat. Inspectorul Samar nu se va lasa pana cand nu va obtine… Film online »

Shuddh Desi Romance (2013)

Shuddh Desi Romance (2013)

Raghu este un tanar din Jaipur, un ghid turistic. Din dorinta de a-si suplimenta veniturile Raghu lucreaza pentru un organizator de nunti ca si invitat la nunta. Cu alte cuvinte, un mire ce are nevoie de mai multi invitati prezentabili, apeleaza la astfel de servicii…. Film online »

Hameshaa (1997)

Hameshaa (1997)

Raja si Yash Vardhan sunt doi prieteni buni din copilarie. Chiar daca Raja apartine unei familii modeste si Yash unei familii instarite, cei doi se considera frati. Rani Sharma intra in viata lor, ambii indragostindu-se de ea. Insa Rani il alege pe Raja, iubirea dintre… Film online »

Runway: Love Among Gunshots… (2009)

Runway: Love Among Gunshots… (2009)

Allen tocmai a aterizat in Mauritius cu poza iubitei sale Melvina in mana. Se afla aici pentru a duce la bun sfarsit sarcina trasata de Anthony si din dorinta de a castiga mai multi bani pentru a-i salva iubitei sale viata, aflata pe patul de… Film online »

Kal Kissne Dekha (2009)

Kal Kissne Dekha (2009)

In spatele unei aparente obisnuite, Nihal Singh ascunde o personalitate destul de surprinzatoare. Acest tanar din Chandigarh este o persoana volubila care pune o multime de intrebari. Un spirit stralucit care este capabil sa gaseasca cele mai bune idei, in acelasi timp un baiat curajos… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info