Filme indiene online din categoria Fantezie

Qissa: The Tale of a Lonely Ghost (2013)

Qissa: The Tale of a Lonely Ghost (2013)

In timpul Impartirii Indiei, in 1947, Umber Singh, decide sa isi paraseasca locuinta impreuna cu sotia sa Mehar si cele doua fiice. Faptul ca nu are un fiu care sa ii duca numele mai departe il nemultumeste insa ii marturiseste sotiei sale ca este increzator… Film online »

Bhoothnath – Lordul Fantomelor (2008)

Bhoothnath – Lordul Fantomelor (2008)

Banku si parintii sai se muta intr-o locuinta superba din Goa. Absentele prelungite ale tatalui, marinar, nu sunt pe placul fiului si mamei care sunt nevoiti sa locuiasca singuri in aceasta vila imensa. O legenda locala spune ca spiritul fostului proprietar bantuie prin casa. Manifestarile… Film online »

Aao Wish Karein – Dorinta Implinita (2009)

Aao Wish Karein – Dorinta Implinita (2009)

Mickey, un baiat in varsta de 12 ani, are o viata perfecta: o familie frumoasa, pe Bonnie, cel mai bun prieten din lume si pe Mitika, un inger cazut pe pamant de care este indragostit nebuneste. Intr-o zi, basmul in care traieste Mickey ia sfarsit…. Film online »

The Mistress of Spices (2005)

The Mistress of Spices (2005)

Tilo o fata frumoasa, imigranta din India este acum proprietara unui magazin de mirodenii din San Francisco. Ea are un dar aparte, poate sa citeasca trecutul si viitorul tutror celor care vin si cumpara de la ea din magazin. Mirodeniile vandute de ea au un… Film online »

God Tussi Great Ho (2008)

God Tussi Great Ho (2008)

God Tussi Great Ho este un remake indian dupa filmul “Bruce Allmighty” cu Jim Carrey. Pajapati Arun este un ghinionist care este suparat pe Dumnezeu din cauza tuturor incercarilor prin care acesta il face sa treaca. Lucreaza pentru un canal de televiziune, primul sau spectacol… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info
loading...