Mohenjo Daro (2016)

Mohenjo Daro (2016)

Sarman este un fermier indian care isi cauta un scop in viata. Decide sa se indrepte spre marele oras in cautare de avere. Odata ajuns aici, Sarman o intalneste pe Chaani de care se indragosteste la prima vedere. Chaani este fiica unui preot influent din… Film online »

Barkhaa – Ploua Peste Inima Mea (2015)

Barkhaa – Ploua Peste Inima Mea (2015)

Jatin Sabharwal este fiul unui avocat bogat, un excelent profesionist. Devenit adult, a venit vremea ca Jatin sa urmeze aceeasi cale ca si tatal sau, sa devina avocat. Insa, brusc lucurile se schimba dupa ce o cunoaste pe Barkha de care se indragosteste la prima… Film online »

Bhoothnath – Lordul Fantomelor (2008)

Bhoothnath – Lordul Fantomelor (2008)

Banku si parintii sai se muta intr-o locuinta superba din Goa. Absentele prelungite ale tatalui, marinar, nu sunt pe placul fiului si mamei care sunt nevoiti sa locuiasca singuri in aceasta vila imensa. O legenda locala spune ca spiritul fostului proprietar bantuie prin casa. Manifestarile… Film online »

Aarakshan – Impotriva Tuturor (2011)

Aarakshan – Impotriva Tuturor (2011)

Deepak Kumar este un tanar extrem de inteligent, student la Universitate. Acesta se bucura de sprijinul si de respectul directorului institutiei, profesorul Prabhakar. Intre Deepak si fiica profesorului s-a infiripat o relatie frumoasa de prietenie care, incetul cu incetul, s-a transformat intr-o iubire frumoasa. Cand… Film online »

Kandireega (2011)

Kandireega (2011)

Sreenu este fiul lui Vishwanatham. Acesta a renuntat la scoala si viseaza sa se casatoreasca cu fiica unchiului sau, Bujji. Aceasta il respinge din cauza ca nu are studiile terminate. Sreenu decide sa se inscrie la colegiul Hyderabad pentru a-si continua studiile. Aici, Sreenu o… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info