Thoongaavanam (2015)

Thoongaavanam (2015)

Diwakar, un ofiter de la Narcotice si secundul sau Mani reusesc sa dejoace operatiunea unor traficanti de droguri. Furios, Vittal Rao, cel care a pus la cale aceasta operatiune il rapeste pe fiul lui Diwakar, Vasu. Il va elibera pe Vasu doar daca va primi… Film online »

…Yahaan (2005)

…Yahaan (2005)

Aman, un tanar capitan din armata indiana primeste un post in Camir. Descopera o regiune devastata de razboiul civil. Operatiunile de mentinere a pacii si brutalitatea militarilor ii provoaca repulsie lui Aman. Destabilizat si izolat, Aman vede in intalnirea lui Adaa o cale de evadare…. Film online »

Pakeezah (1972)

Pakeezah (1972)

Pakeezah spune povestea a doua generatii de curtezane in societatea traditionalista din India de Nord. Nargis, care vrea sa scape de meseria de dansatoare, sa aiba conditii mai bune de trai si o reputatie mai buna, se casatoreste cu un aristocrat. Insa, aceasta casatorie nu… Film online »

Khamoshi: The Musical (1996)

Khamoshi: The Musical (1996)

Joseph Bragance si sotia sa Flavy, doi catolici ferventi, s-au nascut surdo-muti. Joseph merge din casa in casa pentru a vinde sapunuri. Sotia sa ramane insarcinata si da nastere unei fetite pe care o numesc Annie. Aceasta poate vorbi si aude. Dupa un timp, cuplul… Film online »

Jaane Tu… Ya Jaane Na (2008)

Jaane Tu… Ya Jaane Na (2008)

Povestea incepe cu un grup de tineri intr-un aeroport. Il avem pe Ravindra, poreclit Rothu, un pesimist care vede intotdeauna jumatatea goala a paharului si se plange din absolut orice. Sandhya, poreclita Bombs, este o tanara cam prostuta. Nirav, poreclit Jiggy, este un tanar norocos,… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info
loading...