Dangal (2016)

Dangal (2016)

Mahavir Singh Phogat (Aamir Khan) este un fost luptător profesionist şi campion naţional ce locuieşte în Balali, un sat din Haryana. El a fost obligat de tatăl său să renunţe la sport pentru a-şi lua un loc de muncă menit să-i asigure un trai lipsit… Film online »

Coco (2017)

Coco (2017)

Capul familiei Imelda Rivera a fost soţia unui muzician. Soţul ei a părăsit-o pe ea şi pe fiica lor pentru a urmări o carieră în muzică. Din acest motiv, ea a interzis muzica în familie şi s-a îndreptat spre crearea de pantofi, care între timp… Film online »

Haider (2014)

Haider (2014)

Hilal Meer este un doctor din Kashmir care considera ca nu i se poate intampla nimic rau daca trateaza un soldat ranit, cautat de armata, in casa sa, impreuna cu sotia sa Ghazala. Armata indiana descopera rapid locul in care s-a ascuns soldatul si le… Film online »

Asmaa (2011)

Asmaa (2011)

Asmaa a parasit confortul casei sale de la tara pentru a se instala la oras unde trebuie sa se ocupe de tatal sau bolnav si de fiica sa. Asmaa este extrem de precauta cu colegii si vecinii sai, tinand mult la reputatia sa. Are o… Film online »

Rang De Basanti (2006)

Rang De Basanti (2006)

Sue McKinley, o tanara londoneza viseaza sa realizeze un film bazat pe memoriile bunicului sau, membru al fortelor politiei britanice in India, la inceputul revoltei indiene pentru independenta. Sue calatoreste in Dehli si, cu ajutorul corespondentei sale indiene Sonia, incearca sa gaseasca actorii potriviti. Castingul… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info
loading...