Veer (2010)

Veer (2010)

Eroul vine din perioada în care India era perla coroanei Marii Britanii pentru a rescrie o poveste în care dragostea şi valorile morale sunt esenţiale. Veer este cel mai curajos Pindaris – grupul indienilor care mai bine mor decât să fie dezbinaţi şi conduşi de… Film online »

Ab Tumhare Hawale Watan Saathiyo (2004)

Ab Tumhare Hawale Watan Saathiyo (2004)

Amarjeet Singh este un maior devotat care lucreaza in cadrul armatei indiene. Spre bucuria sa, fiul sau Vikramjeet a decis sa ii calce pe urme si sa se inroleze in armata. Amarjeet este distrus la aflarea vestii ca fiul sau a fost ucis pe campul… Film online »

Gadar: Ek Prem Katha (2001)

Gadar: Ek Prem Katha (2001)

In luna August a anului 1947, in contextul impartirii Indiei si formarii Pakistanului, incepe exodul a milioane de persoane. In Amritsar, hindusii ii terorizeaza pe musulmani.A venit timpul ca familia lui Sakkena, o familia apartinand comunitatii musulmane, sa se indrepte spre Pakistan, pentru securitatea lor… Film online »

The Hero: Love Story of a Spy (2003)

The Hero: Love Story of a Spy (2003)

Arun Khanna este un super-spion, care are o misiune secreta in orasul Kashmir, pentru combaterea terorismului la granita transfrontaliera. Ajuns acolo Arun o intalneste pe Reshma o fata din localitate, care dupa putin timp se indragosteste de el. Profitand de sentimentele ei Arun o invata… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info
loading...