Gangster (2006)

Gangster (2006)

Daya Shankar a locuit impreuna cu familia sa in Kashmir insa s-au instalat recent in Mumbai si a facut din infractionalitate o cariera. Intr-o zi, in incercarea de a fugi de politie, ajunge intr-o camera minuscula alaturi de o dansatoare intr-un bar, Simran. Aceasta reusese… Film online »

Saaya (2003)

Saaya (2003)

Akash si sotia sa Maya sunt doctori. Maya isi pierde viata intr-un tragic accident de masina lasand in urma un sot devastat de durere. Akash nu poate accepta faptul ca sotia sa este moarta, crezand cu tarie ca aceasta traieste. Incepe sa se confrunte cu… Film online »

Kites (2010)

Kites (2010)

Un barbat grav ranit este lasat sa moara in caldura desertului mexican. Este vorba despre Jay.In pragul mortii, singurul lucru care-i mai da putere este gandul ca-si va regasi iubirea vietii, pe Natasha. In ciuda barierei de limbaj, cei doi amanti se indragostesc unul de… Film online »

Tumsa Nahin Dekha (2004)

Tumsa Nahin Dekha (2004)

Daksh Mittal este un milionar fermecator si singurul sau defect este ca mai bea peste masura. Intr-o zi , pe strada o intalneste pe Jiya o dansatoare dintr-o trupa de dans de amatori si se indragosteste la prima vedere. Daksh si Jiya petrec ceva timp… Film online »

Murder (2004)

Murder (2004)

Filmul ne-o prezinta pe Simran ( Mallika Sherawat ), o tanara casatorita cu Sudhir ( Ashmit Patel ), un dependent de munca care o negiljeaza si o face sa se simta singura .Hotarata sa schimbe ceva din in viata ei conjugala nefericita , se implica… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info
loading...