Kismat Konnection (2008)

Kismat Konnection (2008)

Raj Malhotra este un tanar arhitect de origine indiana ce locuieste in Toronto, Canada. Dupa incheierea studiilor, Raj trece printr-o perioada mai grea, nu reuseste sa gaseasca niciun proiect. Pentru Raj, ghinioanele se tin lant: masina sa nu mai porneste, cardul ii este respins la… Film online »

Raju Ban Gaya Gentleman (1992)

Raju Ban Gaya Gentleman (1992)

Dupa absolvirea Facultatii de Inginerie la Darjeeling, Raj Matur se indreapta spre Bombay convins ca aici isi va construi o cariera de succes. In cautarea unei locuinte, Raj il cunoaste pe Jai, un filozof care il gazduieste la el. Fara experienta, Raj nu isi gaseste… Film online »

Chalte Chalte (2003)

Chalte Chalte (2003)

Raj traieste fericit inconjurat de gasca sa de prieteni, intr-un cartier popular. Priya s-a nascut intr-o familie instarita. Raj o intalneste pe Priya in drum spre Grecia. Problema este ca Priya trebuie sa plece in Grecia unde urmeaza sa se casatoreasca cu prietenul sau din… Film online »

Phir Bhi Dil Hai Hindustani (2000)

Phir Bhi Dil Hai Hindustani (2000)

Phir Bhi Dil Hai Hindustani sau Rivali indragostiti este un film de dragoste,dar si unul care scoate in evidenta diferentele de mentalitate,dar mai ales asemenarile dintre poporul indian si alte popoare,precum goana politica dupa putere.Iata un lucru care nu se schimba nicaieri si nicioadata.Dar revenind… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info
loading...