Teri Meri Kahaani (2012)

Teri Meri Kahaani (2012)

Filmul ne prezinta dragostea vesnica dintre doua personaje care si-au jurat sa se iubeasca nu numai in viata actuala ci si in absolut toate vietile ce vor urma. Iubirea lor este atat de pura, atat de puternica, incat si soarta ii vrea pe cei doi… Film online »

Hum Tum (2004)

Hum Tum (2004)

Karan este un creator de benzi desenate. A creat personajele Hum si Tum pe care ii face sa treaca prin situatii conflictuale in jurul unei singure teme, raporturile dintre barbat si femeie. O intalneste pe Rhea intr-un avion spre New York. Ajung sa se cunoasca… Film online »

Thoda Pyaar Thoda Magic (2008)

Thoda Pyaar Thoda Magic (2008)

Ranbeer Talwar este un industrias bogat bogat din India, care acum traieste singur dupa ce a pierdut pe toti care ii erau dragi. Din neatentie, masina pe care o conducea este implicata intr-un accident, unde un cuplu de tineri isi pierd vietile si patru copii… Film online »

Fanaa (2006)

Fanaa (2006)

Daca ar fi sa credem in destin asa cum cred indienii, atunci nu poti fugi de ceea ce iti rezerva viata, nu te poti ascunde de alegerile pe care trebuie sa le faci. Tocmai de aceea Zooni si Rehan, doi oameni complet diferiti, trebuie sa-si… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info
loading...