Hungama – Distreaza-te! (2003)

Hungama – Distreaza-te! (2003)

O poveste a deceptiilor, a minciunilor si compromisurilor. Anjali, o tanara ce locuieste intr-un mic sat din India isi cauta cu disperara o slujba. Isi gaseste una doar cand Jeetu o confunda cu fiica unui bogatas pe nume Radheysham Tiwari. Jeetu viseaza sa dea lovitura… Film online »

Billu – Billu Barbierul (2009)

Billu – Billu Barbierul (2009)

Bilas Rao Pardesi, Billu Baber pentru cunoscuti, este un barbat obisnuit, este barbierul satului. Casatorit cu Bindiya si tata a doi copii minunati, Billu duce o existenta normala. Nu este bogat dar este fericit, este multumit cu ceea ce are. Intr-o zi, in micutul sat… Film online »

Bhool Bhulaiyaa (2007)

Bhool Bhulaiyaa (2007)

Cand Siddharth, ultimul mostenitor al lui Raja revine din USA alaturi de tanara sa sotie Avni, se instaleaza in casa ancestrala a familiei sale, abandonata de mai multa vreme. Verisorii sai, nedorind sa ii lase singuri in casa, decid sa se mute si ei in… Film online »

Chup Chup Ke (2006)

Chup Chup Ke (2006)

Jeetu este un tanar plin de datorii, datorii care il aduc la disperare pe tatal sau. Este indragostit de Pooja care spera ca va fi ceruta in casatorie de el. Tanarul ajunge la concluzia ca apropiatii sai o vor duce mult mai bine daca el… Film online »

Kyon Ki… (2005)

Kyon Ki… (2005)

Tanvi Khurana este doctor la un spital pentru oameni cu probleme mintale, iar tatal ei, Dr.Khurana este directorul spitalului. Pacienta cu numarul 36 este externata si pleaca fara sa ii multumeasca lui Tanvi pentru ajutorul dat si din aceasta cauza Tanvi il uraste pe noul… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info
loading...