Family: Ties of Blood (2006)

Family: Ties of Blood (2006)

Viren Sahai este un don al lumii interlope, a carui viata se invarte in jurul crimelor si criminalitatilor. El are o regula stricta: daca cineva, atenteaza, in orice fel, asupra familiei sale, va plati. Shekhar Bhatia este un bucatar simplu, care iubeste ceea ce face,… Film online »

Ajab Prem Ki Ghazab Kahani (2009)

Ajab Prem Ki Ghazab Kahani (2009)

“Sa fii fercit si sa-i faci fericiti pe ceilalti” – asta este deviza dupa care se ghideaza Prem, un tanar barbat. O atitudine care il face adesea pe Prem sa intre in unele situatii cu consecinte catastrofice pentru anturajul sau. Ca de exemplu planul de… Film online »

Khakee (2004)

Khakee (2004)

Khakee face referire la uniforma purtata de catre politistii indieni. Anant Srivastav este un politist onest dar care a acumulat esec dupa esec. Are o cariera lunga in spate, fara prea mari reusite. Anant isi doreste un singur lucru: sa duca la bun sfarsit urmatoarea… Film online »

Phata Poster Nikhla Hero (2013)

Phata Poster Nikhla Hero (2013)

Vishwas Rao este crescut de mama sa Savitri care spera ca intr-o zi fiul sau va deveni un politist respectat. Dar Vishwas isi doreste cu totul altceva: sa devina actor. Costumat in inspector de politie pentru o sedinta foto, acesta o intalneste pe Kajal in… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info
loading...