Vaada – Promisiunea (2005)

Vaada – Promisiunea (2005)

Rahul si Puja sunt un cpulu de tineri casatoriti, devotati unul celuilalt pe care ii leaga o dragoste puternica. Intr-o zi, Rahul ii ofera lui Puja un cadou magnific, o masina superba. In timp ce Rahul o invata pe sotia sa sa conduca are loc… Film online »

Hamara Dil Aapke Paas Hai – Ai Inima Mea (2000)

Hamara Dil Aapke Paas Hai – Ai Inima Mea (2000)

Viata linistita a lui Priti este brusc data peste cap cand tanara femeie este victima unui viol. Rusinata de aceasta situatie si constienta de faptul ca si-a compromis familia, Priti decide sa paraseasca satul in care s-a nascut. Este gazduita de Avinash, un barbat ce… Film online »

Hum Aapke Dil Mein Rehte Hain (1999)

Hum Aapke Dil Mein Rehte Hain (1999)

Vijay Chopra, un tanar ce a crescut in Statele Unite, revine in India pentru a-i lua locul tatalui sau, Vishwanath Chopra, la conducerea firmei familiei. Vijay are un stil de viata occidental, nu pune prea mare pret pe traditiile indiene. Vishwanath spera ca prin casatorie… Film online »

Karzzzz (2008)

Karzzzz (2008)

Monty este un cantaret de rock ce locuieste in Africa de Sud. Este extrem de popular, multimea venerandu-l ca pe un veritabil idol. Intr-o seara, Monty face cunostinta cu Tina, o dansatoare de balet. Este dragoste la prima vedere. Tanara femeie decide sa paraseasca tara… Film online »

Milenge Milenge (2010)

Milenge Milenge (2010)

Priya nu vrea sa isi piarda vremea in relatii, daca acestea nu ii sunt predestinate, dar cand il zareste pe Amit pe o plaja e sigura ca el e Alesul. Apoi descopera ca Amit ii citise jurnalul si aflase despre visul ei de a-si gasi… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info
loading...