Calatorie in Timp (2010)

Calatorie in Timp (2010)

Bunty este extrem de indragostit de iubita sa Tanya si viseaza sa se casatoreasca cu ea intr-o buna zi. Insa, de fiecare data cand Tanya ii vorbeste de casatorie, Bunty este cuprins de o panica inexplicabila. Aceasta panica se explica prin faptul ca, zi de… Film online »

Waqt: The Race Against Time (2005)

Waqt: The Race Against Time (2005)

Ishwarchand Thakur a facut o adevarata avere din fabricarea jucariilor pentru copii. Acesta duce o viata linistita alaturi de sotia sa Sumitra. Fiul sau Aditya este un copil rasfatat, obisnuit sa i se faca toate poftele, nu a lucrat niciodata. Cand tatal sau isi doreste… Film online »

Aankhen – Un Plan Indraznet (2002)

Aankhen – Un Plan Indraznet (2002)

Vijay Singh Rajpu lucreaza intr-o banca de mai multi ani. In urma unui exces de zel, Vijay se lupta cu un angajat necinstit si este concediat. Pentru a se razbuna, Vijay decide sa devalizeze banca in care a lucrat atata vreme, cunoscand la perfectie sistemul… Film online »

London Dreams (2009)

London Dreams (2009)

Arjun si Mannu sunt prieteni din copilarie, insa nu au prea multe in comun, in afara de muzica. Arjun e foarte ambitios si vrea sa fie vedeta internationala, in timp ce Mannu se multumeste sa castige bani cantand pe la nunti in sat. Arjun ajunge… Film online »

Namastey London (2007)

Namastey London (2007)

Jasmeet e o tanara indianca nascuta la Londra, care arata, se imbraca, se poarta si simte ca orice fata londoneza. Parintii sai si-au dorit ca fiica lor sa se integreze, insa nu sunt multumiti, asa incat planuiesc o calatorie si o casatorie in India, cu… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info
loading...