Kaminey: The Scoundrels (2009)

Kaminey: The Scoundrels (2009)

Kaminey este povestea lui Guddu si Charlie care sunt gemeni identici, nascuti si crescuti in cartierele saracacioase ale Mumbai-ului. Ambii frati au defecte de vorbire: Guddu este balbait iar Charlei este sasait, acesta fiind si singurul mod prin care cei doi pot fi deosebiti. Unul… Film online »

Haider (2014)

Haider (2014)

Hilal Meer este un doctor din Kashmir care considera ca nu i se poate intampla nimic rau daca trateaza un soldat ranit, cautat de armata, in casa sa, impreuna cu sotia sa Ghazala. Armata indiana descopera rapid locul in care s-a ascuns soldatul si le… Film online »

Matru ki Bijlee ka Mandola (2013)

Matru ki Bijlee ka Mandola (2013)

Harry Matu este un tanar ce lucreaza pentru bogatasul Mandola. Il insoteste pe acesta peste tot. Chiar daca nu recunoaste acest lucru, Harry este indragostit pana peste cap de fiica lui Mandola, Bijlee. Problema este ca Bijlee urmeaza sa se casatoreasca cu Badal, fata guvernatoarei… Film online »

7 Khoon Maaf (2011)

7 Khoon Maaf (2011)

Susanna, mentorul lui Arun Kumar Singh moare. Dupa moartea acesteia, Arun ii spune povestea sotiei sale scotand la iveala un album vechi pe care nu l-a mai vazut nimeni pana acum. Arun ii povesteste sotiei sale cum Susanna l-a ajutat sa-si continue studiile. In tot… Film online »

Matru ki Bijlee ka Mandola (2013)

Matru ki Bijlee ka Mandola (2013)

Set in the rustic surroundings of a village in Haryana, the film is a comedy-drama about Harry Mandola (Pankaj Kapur), a wealthy industrialist who loves his drink, his daughter Bijlee (Anushka Sharma) and the unusual bond they both share with Harry’s Man Friday, Matru (Imran… Film online »


© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info
loading...