Veer-Zaara (2004) Film online hd Veer-Zaara (2004)

Pilot si insarcinat cu securitatea in cadrul Indian Air Force, Veer isi risca viata pentru a o salva pe cea a celorlalti. Intr-o zi, Veer sare in ajutorul unei tinere fete, Zaara, tanara, rebela si usor inconstienta. Aceasta a parasit Pakistanul natal si a venit in India pentru a-i indeplini ultima dorinta mamei sale. Veer ii intinde o mana de ajutor Zaarei fara sa stie ca viata i se va schimba pentru totdeauna. 22 de ani mai tarziu, Saamyia este o tanara avocata pakistaneza care lucreaza la primul sau caz. Se intalneste cu un batranel cu parul alb. Este vorba despre Veer care si-a petrecut ultimii ani intr-o inchisoare din Pakistan. Pana acum nu a vorbit cu nimeni despre problema sa, nici macar nu a incercat sa se apere. Tanara femeie si-a fixat un obiectiv: aceea de a afla totul despre viata lui Veer, pentru a putea face dreptate.

ADS

7 Responses to "Veer-Zaara (2004)"

 1. flory says:

  Frumos nu cred ca in viata reala ar FI capabili un cuplu care se iubesc sa faca unul pentru altul ce au facut ei doi nota 10 merita vazut.

 2. Ramo says:

  Merita vazut. Un film de nota 10.

 3. tatiana says:

  super fain filmul,merita vazut,nota 10000….
  fara numar

 4. razvan says:

  Asa iubire nu se poate intampla cred nici intr-o 1000 de ani.. foarte tare povestea de dragostea :X nota 10.. actorii mei preferati binentelesss :))

 5. eugen says:

  impresionant, merita vazut.multumim.

Leave a Reply

Submit Comment

© Filme indiene online All rights reserved.
© www.filmeindiene.info
loading...